Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  2016-06-16   1,281

Hosszabb ideje türelemmel figyeltem azt a munkát amit ebben a fiatal modellben láttam, aki mindig valami újjal igyekezett meglepni bennünket. Interjú alanyom az egzotikus nevű Zseby Ibolya Segesdi, Tattoo és Percing modell.

- Hogyan kezdődött modell karriered?
- Modell karrieremet elsősorban a szüleimnek köszönhetem. Badonyi Vali fedezet fel és az ő modell iskolájába jártam ami igaz nem kevés anyagi. Szerepeltem divatbemutatókon illetve hajbemutatókon és videóklippben is előfordultam illetve a médiában is . Nem szerepeltem szépségversenyeken és nem is szeretnék mert úgy gondolom hogy a szépség belülről fakad.  


- Az igazi modellnek ezer arca van... Esetedben ez bizonyosan így van...
- Dolgoztam ügynökségeknél illetve volt ügynököm is akit Gáspár Mihálynak hívtak neki is sokat köszönhetek. Sajnos hosszú időre kényszerültem abbahagyni a modellkedést. De aztán újra a saját erőmből elkezdtem felépíteni mindazt amit elértem az elején kisebb nagyobb sikerekkel.

- Sok fotódat elnéztem de van egy sorozat ahol egy másik lánnyal szerepelsz olyan leszbikus fotósorozat volt már igazi kapcsolatod lánnyal vagy csak improvizáltatok ?
- El szoktam vállalni extrémebb fotózásokat is. Ez csupán imitáció, hogy lányokkal is szerepelek fotókon. Sosem voltam leszbikus és nem is leszek.

- Erotikus kisugárzásod van...
- A modell munkámra visszatérve szoktam kapni ajánlatokat hogy ruha nélkül is megmutogassam magam és nyíltan ki mondom mindig az adott témától függ hogy elválom e amire felkérnek.

- Vannak korláttok, amelyeket az ember nem lép át?
- Nekem meg vannak a magam korlátai én nem szeretnék felnőtt filmekben szerepelni persze kaptam ajánlatokat nem kevés anyagiért de azt mindig vissza utasítottam nem csak mert családos és keresztény ember vagyok de nem minden a pénz. Nekem sokat számít az önbecsülésem. Azt hogy más nők miért is vállalnak el mégis ilyen munkákat az a hátterétől is függ illetve a könnyű pénzkereset is csábító.

- Láttam egy pár fotódat ahol más és más hajszínnel pompázol - ez az eredeti hajad vagy paróka ?
- Vannak olyan fotóim ahol parókában jelenek meg a fotókon azért hogy a hétköznapi emberek számára ne legyek felismerhető ezzel védve családom és önmagam kilétét.
- Soha nem fordult meg a fejedben hogy egy erotikus művész fotó sorozathoz ad testedet - lelkedet ?
- Nekem nem fordult meg a fejemben hogy egy erotikus fotó sorozathoz adjam a testemet és lelkemet. Magyarország ugyan az erotikus világ középpontja de itt nálunk ezt még nem fogadják el az emberek mi magyarok szerintem elég prűdek vagyunk és nem akarunk erről tudomást venni épp ezért is háborognak az emberek.

- Azt szokták mondani a modellek többsége ismeri egymást. Vannak barátnőid a modell világból ?
- Ebben a szakmában én úgy gondolom hogy a barátság nem megengedhető hisz folyton versenyben állunk egymással de azért mégis vannak kivételek ahogy nálam is , így igen van egy két modell barátnőm és igyekszünk segíteni egymás munkáját is ami igen ritka ebben a világban .


- Eddig nem igazán beszéltünk az elért eredményeidről. Mit sikerült letenni eddig az asztalra?
- Én úgy gondolom hogy amit elértem az az hogy ismernek az emberek azt amit persze engedek láttatni magamról. Elértem hogy egy kedves emberel megismerkedhettem ha nem is személyesen de például tervezek ruhákat amiket Weigl Bernadett segítségével megvalósíthatok hisz ha ő nincs akkor a ruháim sem léteznének. Én megtervezem és ő elkészíti számomra. Nagyon sok kedves fotóssal is megismerkedhettem és néhányuknak még barátja is vagyok . Igyekszem segíteni az embereken ha tudok vagy csak meghallgatom őket. Sajnos engem is megviselt az élet. Egyszer elváltam és az első házasságomból van két csodaszép fiú gyermekem . A nagy fiam édesapjával él a kisebbik velem és az új párommal akitől még van egy közös fiú gyermekem. De a középsö gyermekemre visszatérve, ő zárt kutaccsal született és már két koponya műtéten vagyunk túl és nagyon hálás vagyok Dr. Bodnár László professzor úrnak illetve a neurológus doktornőnknek aki idejében felfedezte ezt a rendellenességet nála és elküldött az idegsebészhez minket. Édesapámat elvesztettem aki daganatos betegségben hunyt el a szemem láttára leépülve .

- Egy modellnek fontos, hogy tudjon nyelveket te milyen idegen nyelveket tudsz?
- Édesanyám osztrák így nagyon tetszett a német nyelv amit alap fokon elsajátítottam de most inkább angolul szeretnék megtanulni.

- Hallottam hogy szerepeltél videoklipben és reklámfilmben is?
- Igen , videóklippben szerepeltem meg német reklámfilmben is illetve magyar filmben is. Az Irigy Hónaljmirigy klipjeiben illetve magyar filmben a maccaóban ha jól emlékszem - már rég volt, de szerepeltem.

- Milyen terveid vannak meddig szeretnél még modellkedni ?
- Meddig is szeretnék modellkedni ? Még nem tudom mert nagyon szeretem ezt a szakmát bár eléggé fárasztó is és áldozatokkal is jár sajnos többek között a család és barátok rovására de igyekszem elegendő illetve tartalmas időt tölteni velük ha ez nem is mindig sikerül... A fotósok közül vannak, akikkel nem csak munka kapcsolatban vagyok, hanem igazi barátra leltem bennük. Ezek Nánási Tamás és Törőcsik Joe, illetve még vannak egy jó páran rajtuk kívül is akiket szeretek mint embereket.
Köszönöm válaszaidat!
Telek Lajos

A fotók Zseby Ibolya Segesdi fotó albumából valók
2016-06-17 14:32:28 Elite Pain
Ahha... Nem szerepel felnőtt filmben mi? :D http://hdpornclub.org/elitepain-com-lady-jenny-zseby-life-in-the-eliteclub-17-hd-720p/
 
 

The index.php: SIZE[b]: 20,316 MODIFIED: 2018.01.23 22:11:49.MD5: 261c2f536b3ed3c76a2e24cc5dec0d98 STATUS: FALSE