Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  13-12-05   1,564  
0
Az idén az Elokoncert szervezésében újból szlovákiai koncert körútra látogat The Golden Voices of Gospel hangszeres énekegyüttes. A zene szerelmesei több helyszínen is élvezhetik a szuper-csapat produkcióját. A 7 koncertből álló turné első állomásaként 2013. december 9-én este 19.00 órai kezdettel Révkomárom-i Református Templomban koncertezik a The Golden Voices of Gospel.  


A csodálatos gospelek és néger spirituálék az afro-amerikaiak világát, történelmüket, kultúrájukat, hangjukat és autentikus előadásmódjukat elevenítik fel. A népszerű dalokban megtaláljuk az Ó- és Újszövetség sorait (a tradicionális gospel énekesek ezek történeteit keltik életre), de sokszor csak szabad imák, amolyan beszélgetések Istennel. A gospelt szólista és kórus adja elő felelgetős énekformában, taps, dobbantás, mozgás és hangszerek kíséretével. Az ismétlések és az egyszerű mondatok elősegítik a vallásos üzenet megértését, amely a szeretetről és a hitről szól.

Az formáció 2000-ben alakult Dwight Robson, fekete tiszteletes vezetésével. Máig csak Európa szerte több, mint 500 sikeres koncertet adtak.És Szlovákiában sem ez az első fellépésük. Jelenleg a 8 tagú együttes tehetséges afro-amerikai vokalistákból és zenészekből áll.
 


Dwight Robson, tiszteletes és zenész a zenei világ elismert alakja, jelenlegi együttese talán az eddig általa alapítottak közül is a legsikeresebb formáció. Többször szerepeltek együtt a zenevilág olyan személyiségeivel, mint Mariah Carey, vagy Michael Jackson. Legismertebb dalaik közé tartoznak pl. Oh, Happy Day, Glory Glory Hallelujah és még számtalan más.

Dwight Robson vezette The Golden Voices of Gospel ezúton is szeretettel hív mindenkit karácsonyi koncertjére a Komárom-i Református Templomba.

 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,750 MODIFIED: 2019.02.16 18:57:17.MD5: 098e109679aaf1306302605624ab70f1 STATUS: OK  This window is : x