Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  14-05-26   2,022  
0

Hölgyeim és uraim van egy jó hírem - felébredt Csipkerózsika álmából Párkány! Hogy a dolog mögött a Városi Művelődési Ház igazgatónője rejtőzik-e, azt nem lehet biztosan tudni, egy biztos: valakinek, valamiért elege lett abból, hogy lassan faluhelyen több a kulturális esemény mint a turistákból élő kisvárosunknak. Lehet, hogy az örvendetes hír összefügg a Naszvad-i Boney M korcettel - ha Ők megcsinálták, akkor ideje, hogy Párkányban is legyen valami - elvégre úgymond fürdőváros vagyunk... A turisták nem csak fürödni jönnek ide, hanem szórakozni, kikapcsolódni, jól érezni magukat... Látni, gyönyörködni és megkóstolni városunk gasztronómiáját...  A két nap műsora dióhéjban:
Június 6. péntek:
A magyar DJ-társadalom 2 ikonja, egy “francia-magyar” aki nem mellesleg Magyarország legnépszerűbb rádiós műsorvezetője valamint az Ice Beach rezidense. Ez a felhozatal a Párkányi Nyári Fesztivál első napján június 6-án pénteken. Bárány Attila és DJ. Sterbinszky már több mint egy évtizede a műfaj koronázatlan királyai, Cooky pedig a Music FM rádiós műsorvezetőjeként kiérdemelte a legnépszerűbb műsorvezető díjat. Cooky DJ társával M.Gee-vel back to back szettet játszik a 2 ikon szettje között, majd a legvégén egy ifjú tehetség az Ice Beach rezidense Strong R. lép a lejátszók mögé. Az elővételes jegyeket május 31-ig lehet megvenni ( a flyeren megadott helyeken) 6 euróért, május 31-e után már csak június 6-án a helyszínen lehet jegyet venni 10 euróért.

Június 7. szombat.

Egy világsztár lép fel a Párkányi Nyári Fesztivál 2. napján június 7-én szombaton. Jelszó: CSAK A RETRO!!! A 80-as-90-es évek legnagyobb zenéit hallhatod ezen partyn. Színpadon a “COCO JAMBO” és megannyi retro sláger előadója a MR.PRESIDENT, a HAPPY GANG, a legnagyobb retro partyk ceremóniamestere DJ.DOMINIQUE valamint az Ice Beach rezidense TOMMY B. aki éveken át a retro péntekek házigazdája volt az Ice Beachen. Az elővételes jegyeket május 31-ig lehet megvenni (a flyeren megadott helyeken) 8 euróért, május 31-e után már csak június 7-én a helyszínen lehet jegyet venni 12 euróért. Tehát ha nem szeretnél lemaradni a bulikról akkor időben szerezd be a jegyedet…A rendezvényszervezőjének sok sikert kívánok!
Ajánlja: Telek Lajos
 
 

 
 

The index.php: SIZE[b]: 26,710 MODIFIED: 2019.01.09 23:30:08.MD5: c4503a129be13fa5e595fa996dd7d9bd STATUS: FALSE  This window is : x