Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  14-06-09   2,044  
0

A 27 éves dunaszerdahelyi Gyurcsík Tibor 2011-ben a magyarországi X-Faktornak köszönhetően lett közismert, amikor is bejutott a tehetségkutató élő adásába.
Most sikerült neki ezt megismételni a szlovákiai X-Faktorban is, ahol szintén bejutott a döntőbe, az élő showba. Vasárnaponként a JOJ televízión követhettük figyelemmel tehetségkutató élő adásait, és drukkolhatunk Tominak, hogy minden egyes adásban hozza formáját, és mi Felvidékiek egyszerre lélegeztünk fel amikor a mi Tiborunk tovább jutott, olyan volt ez mint mikor a himnuszt játssza egy katona zenekar és m állunk és tiszteletünket fejezünk ki...  


Tibor eddigi sikerei közül kiemelkedik, hogy Magyarországon bekerült a 2013-as eurovíziós dalválogatóba. Két videoklipje készült el.
Vasárnap este véget ért az X-Faktor. Gyurcsík Tiboron kívül Matej Vávra, a Joys formáció, Katka Ščevlíková, a Ricco a Cladudia duó és Peter Bažík voltak a műsorzáró további résztvevői.
A legjobb három közé is bekerült Gyurcsík Tibor Adele Skyfall című dalával a nézők szavazatai alapján.

Itt mindenki a saját mentorával énekelt duettet. Gyurcsík Tibor és Celeste Buckingham Christina Aguilera Feat. A Great Big World Say Something c. számával léptek a színpadra utolsóként.
A dunaszerdahelyi énekes harmadikként zárta a tehetségkutatót és Peter Bažík lett az első X-Faktor győztese.A nézők szavazataival többször továbbjuttatták Gyurcsík Tibort, akivel a napokban sikerült egy csésze kávé rovatba egy interjú tervét egyeztetni,Tibivel megköszöni mindenkinek aki SMS szavazatukkal támogatták az ő tovább jutását,bár ahogy elmondta telefonba
el sem akarta hinni, hogy ez a történet vele történt meg... Egy biztos Tiborjobban szerepelt mint politikusaink az EU választásokon.. Ez úton gratulálok Tibornak!
2014-06-10 05:56:47 Attila
A Gyurcsík Tiborral szembeni tiszteletből jó lenne ebből a katyvaszból rendes cikket kreálni, ahol a Tibor Tibor a Tomi meg Tomi és nem összevissza.
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,750 MODIFIED: 2019.02.16 18:57:17.MD5: 098e109679aaf1306302605624ab70f1 STATUS: OK  This window is : x