Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  14-09-20   1,848  
0
Szőke,  barna, vörös  és fekete hajú szépségek versenyeznek majd a Címlaplány címért. Nem mutatom be idő előtt a  jelölteket,  mert akkor ez az egész elvesztené az igazi varázsát. Önök, olvasók dönthetik majd el melyik érdekes hölgy kapja meg a Watson Cimlaplány címet. Egyet elárulhatok, hogy min szexi,  merész,  elszánt és érdekes hölgyek egytől egyik .  A szépséges nők között van  rúdtáncos, modell, énekesnő fotográfus, táncosnő, írónő és olyan is,  akit az utazás  vonz.  


Az egyik például nemzetközi modellként bejárta már a fél világot.  A másik  azt reméli,  műsorvezetőként is érvényesülhet. A premier hamarosan kezdődik a csinos nőkkel egy csésze kávé mellet beszélek majd életükről, küzdelmeiről, sorsukról terveikről  és bízom benne kiderülnek hatalmas titkok és érdekes történetek. Az önök feladata  majd  eldönteni, vajon melyik  a legalkalmasabb arra,  hogy nem csupán szépségével,  hanem intelligenciájával,  tehetségével és személyes kisugárzásával is igazi Címlaplány lehessen itt a Watson –on. Már hónapok óta kerestem azokat az arcokat akiket esetleg Önök is ismernek, el kell hogy mondjam figyelemmel kísértem a magyarországi címlapokat, bulvárlapokat, napilapokat - Blikk, Napi Ász,  Story Magazin,  Best, Playboy,  és még sorolhatnám... Valakihez egyenes út vezetett míg mások esetében managerekkel, ügynökökkel kellett egyeztetnem, hogy kiharcolhassak egy interjút. Sok esetben nem  kizárólag a külső adottságokon múlt,  hogy ki lesz az,  aki a végső jelölt egyikeként küzdhet meg a Címlaplány címért. Papírra vetetem neveket, ismert emberekkel találkoztam, akik újabb nevekre hívták fel figyelmemet. A végén annyira bele gabalyodtam az egészbe, hogy azt sem tudtam hol az eleje és hol a vége a dolgoknak - ettől lett  még izgalmasabb a kihívás - túllépni minden határt... Érdekes izgalmas, értékes emberekkel beszélgetni  tabu témák nélkül. Az első interjú után egyik újságíró barátom azt mondta "ez nem semmi"... Majd kíváncsian várom az Önök véleményét. Fogadják férfitársaim szeretettel  írásaimat. Gondolom sokan cserélnének velem helyet és kérdeznék riport alanyaimat - Sorry mindenkinek magának kell  kiharcolnia azt amiben hisz, vagy felépíteni kapcsolatait. Én is ezt tettem, az eredményt pedig majd Önök is olvashassák hamarosan. Természetesen várom visszajelzéseiket, véleményüket.
Az Egy csésze kávé hamarosan folytatódik, a Cimlaplányokkkal!

Üdvözlettel a szerkesztő Telek Lajos
 
 

The index.php: SIZE[b]: 26,710 MODIFIED: 2019.01.09 23:30:08.MD5: c4503a129be13fa5e595fa996dd7d9bd STATUS: FALSE  This window is : x