Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  14-11-27   1,783  
0
- Hogyan lett valaki,olyan világsztároknak barátja és managere, mint C.C. Catch, Samantha Fox, Haddaway, 2 Unlimited, Saragossa Band, Priss, Mr.President, Alcazar, Fanncy ,Inna, Brooklyn Bounce ,East 17, La Bouche, Boney M, Thomas Anders? Terveznek esetleg ezek a világsztárok a közeljövőben fellépést Szlovákiában?
Az első világsztár megrendelést Tokaji Zsolt barátamtól kaptam lassan 10 éve, a sikeres koncertek pedig hozták magukkal a folytastást. Többször terveztünk már Szlovákiában koncertet, de sajnos a mai napig még nem jött össze, bízom benne hogy valamikor sikerül!  -Hogyan lesz egy képzett zenészből manager? Mi vitt rá, hogy létrehozzad saját műsörvezető és közvetitő irodádat a Marschall Entertainment vagyis a Marshall Produkciós Irodát?

Amikor szimnfonikus zenekarban játszottam "csak" egy-ötvened része voltam a produkciónak, de így is hatalmas élményekkel gazdagodtam. Ennek ellenére én többre vágytam, főszereplő akartam lenni, így alapítottam meg szervező cégemet.

-Hogyan jöttek össze ezek a kapcsolatok a világsztárokkal. Gondoltál egyet és bekopogtál egy ajtón, vagy hosszú fárasztó munka gyümölcse minden ilyen munkakapcsolat?
Ez tulajdonképpen az elmúlt évtized munkája. Reputációnk már messze földre elért, így most már sokkal könnyebben teremtünk kapcsolatokat, mint mondjuk pár évvel ezelőtt.

-Az évek alatt nagyon jó kapcsolatokat épitettél ki, nemcsak Magyarországon hanem a határon túl is - pl.Romániában. Engem mégis az érdekelne, hogy esetleg nem tervezted-e,hogy ezek a világsztárok Szlovákiában is fellépjenek, vannak-e ilyen terveid?
Szeretnénk jönni, tervezzük, megrendelőket keresünk épp Szlovákiában.

-Te azon kevesek közé tartozol, akik nemcsak felépitették és kiépitették kapcsolataikat, hanem ápolod is ezeket a külföldi művészekkel...
Nagyon sok sztárral nem csak szakmai kapcsolatban vagyunk, hanem barátságban is, és folyamatosan szervezzük nekik a koncerteket!


-Egyik ismerősöm több ismert olasz előadót képviselöje. Szerinte a művészek néha raplissak ,vannak különleges kivánságaik, néha pedig úgy viselkednek, mint a gyerekek.Te mit tapasztaltál?
A világsztárak is, hús és vér emberek, olykor nekik is vannak rossz és jó napjaik...

- Amikor Magyarországra érkeztek a Ti meghivásotokra, ezt a rossz és jó hangulatot mennyire lehetett érezni rajtuk?
Vannak hisztisebb sztárok ez igaz, de a nagy részük rendes, mindent megtesz a produkció érdekében, nagyon érdekes dolog amúgy ilyen híres emberekkel magánbeszélgetéseket folytatni, szinte ezt élvezem a legjobban!

- Minden művész, vagy előadó, más-más karakter, másképpen viselkedik... Gondolom azért minden egyes előadóval kapcsolatban vannak érdekes sztorik vagy történetek, hiszen Ti vagytok azok, akik a reptérre való megérkezéstől mindenhová elkiséritek...
Nagyon nagyon sok történetem van, mindegyik sztárról órákat tudnék mesélni, talán majd egy következő interjúban erre is sort kerítünk! :-)

-Ezek a produkciók körülbelül mennyivel költségesebbek a magyar produkcióknál?
Nem vészesen drágábbak, mint a magyar előadók, 3-5 magyar fellépő árából jön ki egy nemzetközi sztár tiszteletdíja körülbelül.

-A Ti ügynökségetek -úgy is fogalmazhatnék - lassan kinőtte Magyarországot. Nem gondoltad azt, hogy esetleg a szomszédos országokban is terjeszkedjetek?
Magyar központtal dolgozunk, de szerteágazik a tevékenységünk Európában, egyelőre nincs szükség leányvállalatokra!

-Amit hiányolok a névsorból: Modern Talking, Dieter Bohlen,Sandra, Dj Bobo, Dr.Alban,a nyolcvanas és a kilencvenes évek sztárjai, vagy megemlithetném még Albano és Richie Poweri-t. Ezekkel a sztárokkal nem foglalkoztatok eddig, vagy csak kimaradtak a névsorból?

A hiányolt előadók nagy részével már dolgoztunk! De tény és való hogy az olaszok valahogy kiestek a tevékenységi körünkből.

-Az utolsó kérdésem pedig az volna, kiket és mikor hoztok Magyarországra és a környező országokba a közeljövöben?
Az aktuális listáról pedig mindig web és facebook oldalunkon tudtok tájékozódni! www.marschall-entertain.com

A beszélgetést készitette Telek Lajos.
Fotók: www.marschall-entertain.com
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,750 MODIFIED: 2019.02.16 18:57:17.MD5: 098e109679aaf1306302605624ab70f1 STATUS: OK  This window is : x