Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  15-09-03   2,334  
0

Hol volt hol nem volt hetedhét országon is túl az üveghegyen volt egyszer egy X- Factor, ahol a zsűri egy tagjánál kiverte a biztosítékot a mezőny egyik énekesnője. Nemcsak melleit, de frizuráját is kritizálta. Azóta véget ért a X-Factor, kíváncsi voltam vajon mi van Barbaritával, a dívával akinek minden adottsága meg van ahhoz,  hogy jó szerzők új dalaival csillagokig repüljön.  


- Kezdjük talán azzal, hogy miért jelentkeztél az X-Factorba, milyen terveid voltak?
- Egy menedzsmentet kerestem meg azzal, hogy karriert szeretnék építeni, ők ajánlották, hogy a mai világban nehéz külön utakon járni a zenei pályán, érdemes tehetségkutatóba jelentkeznem. Nekem nem tetszett persze az ötlet, mert én már akkor tudtam, hogy nem oda való vagyok, de bíztam benne, hátha ha nem a saját fejem után megyek, elérek valamit.

- A fotóidat elnézve minden adottságod megvan ahoz, hogy jó szerzők támogatásával és jó dalokkal elöadd azokat a dalokat és hangokat, amelyek benned rejtve maradtak ?
- Már dolgozom az új dalaimon nagyszerű producerekkel, akik az számos hírességgel dolgoznak együtt és még az Euróvíziós dalfesztiválon is sikert arattak . Ha készen vannak a dalaim videoklipet is forgatok hamarosan !

- A bájos külső és a jó megjelenés mellet már csak egy megfelelő produkció kell. Van példaképed, akit nagyon szeretsz és olyan dalokat szeretnél énekelni mint ő ki az?
- Nagyon sok előadót szeretek, de nincs példaképem! Bár ha az Xfaktorban sajnos több ok miatt sem sikerült előadnom, de nagyon szeretem Tina Turnert, Judy Garlandot, Beyoncet, Ella Friztgeraldot , magyarok közül pedig Cserhátit...

- A fotóidat elnézve egy dal jutott az eszembe, a "nem vagyok én apáca"?

- Sokan elítélnek a fotóim miatt, pedig szerintem ami szép, azt nem szégyen mutatni, persze bizonyos határokat szabva.

- Miért jelentkeztél a Shopping Királynők televíziós műsorba, ahol sok férfinál szexis vadmacska külsőddel és a csipke overállal villantottál nagyot? Mit szólt ehhez a barátod?
- A Shopping Királynőkbe szerkesztők hívtak meg. Bár nem volt olyan nagy a választék, a páromnak sokkal jobbat veszek fel, de anélkül is sikeres az este!

- A mai világban megszoktuk már hogy énekesnők és színésznők is megszabadulnak ruháiktól egy-egy Playboy fotózás erejéig. Ha téged keresnének ilyen ajánlattal?
- Nem tervezek levetkőzni férfimagazinnak, nemrégiben kaptam egy felkérést de azt csak akkor fogadnám el, ha elmondhatom az "épp test épp lélek" mondást.


- Mikorra várható esetleg egy cd lemez amelyről megismerhetjük Sass Barbaritát, álmait vágyait terveit?
- Az a baj , hogy a mai világban azt hisszük, hogy mindent megtehetünk. Mi európai emberek vagyunk és nem tehetjük meg azt amit egy amerikai többszörös Grammy-díjas énekesnő. Azok már mind letettek valamit az asztalra előtte. Én nem eslösorban a külsö megjelenéssel szeretném felhívni figyelmet, hanem a tehetséggel, kreativitással és majd utána jöhet a szexualitás...

- Min dolgozol mostanában ?
- Fent említettem, hogy keményen dolgozok minden beleadással, érzelemmel, alázattal a dalaimon, de nem vagyok biztos, hogy itthon szeretném kiadni őket. Álmodtam hozzá egy videoklippet,  amelyben megmutathatom testi adottságaim (mint például a tánc) ...

- Ha egy szerző olyan dalokkal keresne meg, amelyekkel azonosulni tudnál, akkor elénekelnéd ezeket a dalokat?
- Nekem nagyon fontos, hogy a dalokban akár első hallásta is találjak valami olyat, amiven szabaddá tudom magam tenni, el merülhetek benne. Szerencsére találtam itthoni dalszerzőt, aki eltalálta a zenei ízlésvilágom.

A beszélgetést készítette Telek Lajos
Fotók Sass Barbarita foto album
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,772 MODIFIED: 2019.03.18 22:36:08.MD5: 9143bc7787c4aadb915f47aa819d5381 STATUS: FALSE  This window is : x