Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  15-09-23   2,540  
0
Az álmok azért vannak hogy meg valósítsuk őket .Mai rovatom vendégével sem hálás a sors életét kerekesszékhez kötötte ,de ennek ellenére Dorina álmokat terveket dédelget szeretne ő lenni az első kerekesszékes modell aki szerepelne a Playboyban .Mindezzek mellett ,"Szeretnék sikeresen lediplomázni, jó lenni a szakmámban. Egyszer megtalálni azt az embert, akihez tartozom, és aki méltó arra, hogy együtt öregedjünk meg. A célom: hogy boldog legyek!" Ha kellő képen felcsigáztam érdeklődésüket olvassátok el ezt a riportot és gondolkozzatok el .....  


- Kezdjük talán azzal ,hogyan kerültél kerekesszékbe?
Pontos diagnózisom nincs, ismeretlen eredetű izomsorvadás az összefoglaló neve az állapotomnak. Ez az izomerő fokozatos gyengülését jelenti, Egészen pontosan tíz éves koromban kerültem mechanikus kerekesszékbe, Majd tizennégy éves koromban megkaptam jelenlegi járgányomat.

- Az emberek többsége ha meglát egy ilyen lányt mint te vagy az elsőre olyan furcsa érzés veszi körül,sokan gondolom félnek is megkérdezni hogy mi történt veled?
Gyakran előfordul, hogy leszólítanak az utcán és érdeklődnek, de a Nem Adom Fel Alapítványnál többek között ez a fajta integrálás is a munkakörünkbe tartozik. Vannak érzékenyebb témák, de számomra nincs tabu. Elég közvetlen embernek tartom magam, így könnyen beszélgetek az állapotomról és az életemről szinte bárkivel.

- A férfiak hogyan viszonyulnak hozzád udvarolnak vagy csak inkább bohénkodnak veled?
Sok ember nem tudja elképzelni, hogy egy párt alkosson egy sérülttel, mert nem látják bennük a nőt vagy a férfit. Ezt el kell fogadnunk. Azonban nagyon sokan vannak, akik teljesen elfogadóak. Hálás vagyok, mert úgy érzem, kedvelnek a pasik. Flörtölnek velem, közelednek, komoly kapcsolat is kialakult már, pont úgy, mint nálad vagy más fiatal lánynál!

- Milyen számodra az ideális férfi?
Mindenek előtt őszinte, empatikus, fontos, hogy intelligens legyen, de a jó humorérzék is számít. Nem vonz a „tökéletesség”, szeretem, ha valaki nem átlagos.  Külsőre pont a két véglet, a borostás macsó és a kisfiús „hajas baba” a zsánerem. Természetesen a külsőt mindig felülírhatja az a plusz, ami megfog egy férfiban. Hogy mi is az a plusz? Magam sem tudom!


- A minap olvastam egy cikket rólad ami elsőre kiverte nálam a biztosítékot ,hogy Te a fejedbe vetted hogy te szeretnél lenni az első magyar kerekesszékes lány aki megmutassa bájait a magyar Playboynak tehát kifolyólag nem szégyelled a tested bájait,csak úgy egyszerűen ledobod a ruháidat ország világ előtt ki tárulkoznál ?
Azt gondolom, hogy attól még, hogy valaki nem szégyelli bájait, nem feltétlenül könnyű az ilyenfajta kitárulkozás. Szerintem senki sem tökéletes, ahogy én sem vagyok az, de miért is szégyellném ezt? Szerintem egy akt fotó - ami ugye elvileg mindent megmutat - is tele lehet titokzatossággal.

- A mai trendi valahogy inkább szilikon mellű nők akik hatalmas kebleiket fedik fel a világ előtt?
Ugyan én a természetesség híve vagyok, senkit nem ítélek el azért, ha úgy dönt, hogy változtat magán valamit, ami nem tetszik neki. Ha ettől boldog, akkor megérte.


- Miért akarsz szerepelni a Playboy címlapján mi az ami motivál téged a pénz, a hírnév vagy az hogy megmutasd másoknak is,ha az ember nem adja fel az álmait ellehet őket érni? Vagy az álmok azért vannak hogy az ember megvalósítsa őket?
Kisiskolás koromban mindig arról álmodoztam, hogy a történelem részese lehetek, mint a Beatles vagy Marilyn Monroe. Mindig is szerettem volna valami újat mutatni a világnak. Például a modellkedéssel. Ez egy álom, amiben hiszek és igyekszem jó lenni benne. A Playboyban gyönyörű lányok szerepelnek hónapról hónapra, évről évre. Azt gondolom, hogy igazán megtisztelő lenne, ha én képviselhetném először a sérülteket ebben a világban.

- A szüleid a barátod az ismerőseid hogyan fogadták a kijelentésed?
Mind a családom, mind a barátaim teljes mértékben elfogadták a vágyaimat és mindenben támogatnak, bíztatnak. Ők úgy szeretnek, ahogy vagyok és számomra ez a legfontosabb.

- Mennyi időt adtál magadnak ,hogy ezt a célodat elérd?
Soha nem adom fel, így nincs időkorlát, hiszen az álmok bármikor, még a legmeglepőbb pillanatban is valóra válhatnak.

- Egy nő ha kerekesszékben élni az életet mennyire tud felszabadultan szórakozni, flörtölni , kapcsolatot kiépíteni a férfiak ,tartós kapcsolatot vagy inkább csak egy éjszakás kalandok alakulnak ki lekötődés nélkül?
Azt gondolom, hogy mindenki rendelkezik bizonyos „sérültséggel”, egyfajta démonnal, ami hátráltatja az életben. A kerekes szék is egy ilyen, de csak a használójától függ az, hogy kihozza-e a maximumot az életéből vagy sem. Meg kell ragadni a lehetőségeket, ha az megtalál minket, de fontos, hogy mi is kutassunk utánuk. Tudni kell elfogadni a segítséget is! A pasizás, a flört, az ismerkedés kicsit nehezebb, hiszen meg kell küzdeni a tipizálással, azzal, hogy be vagyunk skatulyázva. Ellenben azt gondolom, hogy a megfelelő hozzáállás, a pozitív kisugárzás, az igényes megjelenés elengedhetetlen a hódításhoz! Ezt tapasztalatból mondom!

- Láttam egy két fotódat de mintha feszesen feszítené l mintha nem tudnál teljesen felszabadulni otthon a tükör előtt gyakorlod a vetkőzést,hogyha esetleg eljön a nagy nap felkészült legyél és ne arra kelljen - összpontosítanod hogy ne görcsös és szégyenkezzél hanem ősszintén nyíltan megmutasd magad?
Érdekes, hogy ezt mondod. Ígérem, megnézem a fotóimat, hogy mit láthatsz rajtuk! Köszönöm az építő kritikát. Igyekszem megfigyelni a befutott modelleket és tanulni tőlük, hogy Én is jobb és jobb legyek.  Az arcomat gyakran nézegetem a tükörbe, de szerintem ezzel a legtöbb nő így van. Külön nem szoktam pózokat gyakorolni. Fontos az adott fotózás helyszíne, stílusa, hangulata. Én erre nem tudok készülni, a spontaneitás híve vagyok.

- Minden embernek vannak vágyai élet célja neked milyen céljaid vannak mit szeretnél kihozni magadból?
Rengeteg célom van, amiket fel sem tudnék most sorolni, álmok, amik arra várnak, hogy valóra váljanak. Szeretnék sikeresen lediplomázni, jó lenni a szakmámban. Egyszer megtalálni azt az embert, akihez tartozom, és aki méltó arra, hogy együtt öregedjünk meg. Egy szóval a célom, hogy boldog legyek!
- Magyarország egyik legjobb fotósa Nánási Pál aki nagyon sok címlapot és fotókat készíttet már eddig a magyar Playboynak vele nem próbáltál egyeztetni terveiddel kapcsolatban?
 
Neki sikerült számtalan híresség szorongását feloldani a fotói pedig gyönyörűek én egyszerűen úgy hívom őt a férfi aki nagyon sok híres magyar nőt levetkőztettet fényképező gépjével maga a tőkéj az öt csillagos Playboy mert amit csinál a művészet legmagasabb foka az ő kezei alatt gondolom belőled is a maximumot hozza ki. Sokra tartom Nánási Pál művészetét, óriási tehetség. Nánási látja az embert, a nőt, szerintem ez is az egyik titok, hogy miért sugárzik minden hölgy a képein. Ezért sem írtam még neki, mert szeretnék fejlődni, tapasztalni még több fotózás alkalmával.

Köszönöm a beszélgetést útravalóra pedig csak annyit dióhéjban sok sikert az álmaidhoz kívánom azt hogy egy jó tündér segítsen megvalósítani azt!
Telek Lajos
Fotók Szlovák Dorina fotó albumából valók
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,750 MODIFIED: 2019.02.16 18:57:17.MD5: 098e109679aaf1306302605624ab70f1 STATUS: OK  This window is : x