Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  15-11-09   3,074  
0
Ezúttal egy jókedvű, vidám, derűs hölgy lesz vendégünk. Szegeden született de jelenleg Budapesten él. Láthattuk őt több televíziós produkcióban RTL Klub / Balázs showjában, RTL Klub / Celeb vagyok Dzsungelparty produkcióban, RTL Klub / Barátok köztben, RTL Klub / Kalandra fel-ben, de a TV2 / Édes négyes, TV2 / Uri Geller - A Kiválasztott, TV2 / Jóban Rosszban, TV2 / Irigy hónaljmirigy - Scooter után, TV2 / Irigy hónaljmirigy - Dollár, Viasat / Sofőrök, MTV / Étterem c produkciókban. A Nokia N96 reklámfilmjében, amit 44 országban mutattak be, is kiemelt szerepet kapo  .Larion Zoé a gyönyörű modell újra bebizonyította, hogy egy csöppet sem szégyenlős, hiszen fürdőruháját most is a parton hagyta.  


- Kezdjük talán különleges neveddel - Larion Zoé... Szüleid külföldiek de te már itt Magyarországon születél Szegeden?
- A nevem Larion Zoé… bár még csak 9 éve. Nem, a szüleim nem külföldiek, magyarok vagyunk. Terhes Tímea névvel születtem 1983-ban, ez azonban szó szerint teher volt a számomra, így 2006-ban megváltoztattam. Mind a magánéletemben, mind a karrieremben nagy változást és előny jelentett mindez.

- Úgy tudom hogy hivatásosan 2003 óta modellkedést vállalsz fotózásokat, statiszta- és színészi feladatokat reklámfilmekben, tv sorozatokban, mozifilmekben valamint sajtó- és médiaeseményeken szerepelsz. Műsorvezetést, háziasszonyi feladatot látsz el mindemellett Fix TV-ben, ahol műsorvezetőként dolgozol...
- Tinikoromban komoly önbizalomhiánnyal küzdöttem, a pici melleim miatt egyáltalán nem éreztem magam nőiesnek. Szerettem volna legyőzni a szégyenlősségem és gátlásosságom, ezért önterápiaként jelentkeztem a Szeged szépe versenyre, ahol díjat nyertem és egy modelltanfolyamon vehettem részt. Ez sokat segített, de nem volt elég. Felkért egy fotós, hogy dolgozzunk együtt. Majd a képeket elvittem modellügynökségekhez, ahonnan felkéréseket kaptam. 20 évesen, többszörös szépségkirálynőként rendszeresen invitáltak fotózásokra, ez egyszerre volt számomra önterápia az önbizalomhiány legyőzésére és művészi hobby is, mely magában foglalta a nemzetközi elismeréseket is. 12 éves tapasztalatommal a profi modellek közé tartozom. A fotózásokon kívül, kisebb szerepeket kaptam nemzetközi reklámfilmekben, Hollywood-i mozifilmekben. Viszont ez 2012-ig csupán szabadidős elfoglaltság volt az életemben. Kereskedelmi iskolát végeztem, értékesítés és marketing területen helyezkedtem el. Marketingigazgatóként dolgoztam, mégis teljesen más irányt vett az életem. 2012 januárjában a ’Blikk szépe’ lettem, majd ’CKM címlaplány’ ezután ’Playmate’, a fotózások száma exponenciálisan megugrott, ezzel egy időben a FIX TV kért fel műsorvezetői feladatkörre egy rövidinterjúkkal tarkított magazinműsorba, melyet élő adásként közvetített. A rendszeres sajtó- és média megjelenéseknek köszönhetően nagyon sok hölgy keresett meg, hogy ajánlásom által segítsek nekik a nőiesebb külső megvalósításában, különböző sebészeti megoldásokkal akár. Hazánk egyik legnagyobb orvosi központjának szépségtanácsadójaként plasztikai és szépészeti műtétekre készítek fel hölgyeket. Céges rendezvényeken, szakmai kiállításokon, fesztiválokon való műsorvezetéssel, jótékonysági rendezvényeken való részvételemmel, a sportos és egészséges életmódot képviselve, szépészeti tanácsadóként nőtársaimon segítve teszem mindezt. Nem titok az sem, hogy 2015-ben vállalkozásomat is fejlesztem, hamarosan önbizalomtréningeket szervezek.

- Hazai és nemzetközi fotóművészekkel dolgoztál együtt, mint profi fotómodell, milyen reklámokban és kampányokban szerepeltél?
- Nagyon örülök annak, hogy sok éve változatosabbnál változatosabb felkéréseket kapok. Nehéz lenne kiemelni a legkülönlegesebbeket, de azért igyekszem.
A fotózásokban a legnagyobb elismerés, amikor egy külföldi pályázaton egy nemzetközileg elismert fotóművésszel készített közös alkotásunk 1.helyezést nyer vagy amikor azért ideutazik Magyarországra egy másik kontinensen élő fotóművész , hogy velem dolgozhasson. A legnagyobb költségvetésű reklámfilmet amiben szerepelek 44 országban vetítették egy éven át. De hazai reklámokban is kaptam már kiemelt szerepet, amiket nagyon élveztem. Ugyanígy élveztem egy magyar sorozatban való részvételt is. Antonio Puri festőművész kiállításmegnyitóján nyilatkoztam a BBC riporterének, Eskulits Tamás szobrászművész bronzszobrot formázott rólam, több jótékonysági felhívás arca lehettem és különleges fotózásokon vehetek részt. Nemrég például unikornis voltam, előtte vámpírként fotózkodtam egy 65kg-os farkas társaságában. Nem is tudnék egy dolgot kiemelni, a változatosságot szeretem ebben a különleges világban .

- Úgy tudom, hogy többszörös szépségkirálynő vagy. Indultál a Playboy Playmate vállasztáson a Playmate of the year Hungary 2012 verseny jelöltje voltál. Ebből kifolyólag gondolom te is többször ledobtad már a ruhádat és megmuttatad bájaidat?
- Sok szépségversenyen vettem részt. Az első volt a Szeged szépe választás, aztán néhány másik követte, de ami igazán számított az az, hogy ’Blikk szépe’ lettem, majd ennek köszönhetően ’CKM címlaplány’ ezután pedig ’Playmate’. Igaz, hogy ez erotikusabb vonal a többi szépségversenyhez képest, ahol kizáró ok, ha valakiről aktfotó készül, de nem bántam meg semmit, nagyon élveztem a nagy felhajtást körülöttem. A Blikknek azóta is hálás vagyok, hiszen a mai napig cikkeznek rólam. Bár ennek is megvan az oka, velem valóban mindig történik valami érdekes vagy furcsa dolog.

- Hogyan lettél te a The Rite c. film – Anthony Hopkins föszereplésével - statisztája?
- A The Rite című filmet őszintén szólva sosem láttam. Nem szeretem az ördögűzős filmeket, de ennek ellenére egy kávéházi jelenetben szívesen részt vettem. Semmi különös, csak iszogatok a szereplők mögött. A Die Hard 5.részében több látszik belőlem, ahogy egy tollas fejdíszben és bikiniben sétálok a főszereplő mellett. Persze nem rossz érzés feltűnni egy Hollywood-i filmben pár pillanatra, de jobban élveztem a magyar sorozatokban való részvételt. A Jóban rosszban, Bűnök és szerelmek, Barátok közt, ...stb. Több is látszott belőlem, szöveges szerepem volt és nagyon kedvesek voltak a színészek, színésznők, azóta több szereplővel is baráti a kapcsolatom.
- Te ruhában és ruha nélkül is igazán vonzó vagy. De vannak projektek, amelyek bizonyára próbára teszik az embert - például januárban néhány jó fotó kedvéért a mínusz 8 fokos hidegben pucéran korcsolyázni a Balaton jegén...
- Valóban vannak elvetemült fotózások is, ahol nem a modell kényelme, hanem leginkább az számít, hogy jó kép készüljön, akkor is, ha ez a testi épségem veszélyeztetésével jár (pl. fotóztak már szikla peremén, -8 fokban, veszélyes vadállatok mellett,...stb).

- A Blikk szépe verseny után beindult a karriered , hiszen felkerültél a CKM magazin címlapjára, döntős lettél az 2012 playmate- választáson. Az egyik fotózáson a playmate lányokkal hancúroztál...
- Vallásos neveltetésem ellenére a sajtóban és médiában nyíltan és őszintén nyilatkoztam, merészen vállaltam fel kissé szabados felfogású szingliként magánéletem részleteit, a tabunak számító témákhoz hozzászólva a Tv2 műsoraiban. Sosem titkoltam, hogy nyitott vagyok szexuális téren is. Írtam például egy szexbakancslistát. A Bakancslista című filmhez hasonlóan összeírtam, mit akarok kipróbálni, mielőtt feldobom a bakancsot. Szerepelt rajta az is, hogy lányokkal legyek együtt és igen, ez a tétel már ki van pipálva. Valóban nem vagyok szégyenlős típus és azt sem tagadom, hogy faltam az életet. Az Édes négyes című műsorban szerepeltünk Majkával együtt, volt egy erotikus fotózásunk a műsor egyik jelenetében. A többi csupán bulvár hír volt. Mára már úgy tűnik, talán sikerült kilépnem közszereplőként a pikáns és provokatív megjelenések bűvköréből.

- Többször adtad már a nevedet jótékony célú rendezvényekhez. Miért fontos, hogy segíts másokon?
- Érdekes, de ért már támadás emiatt. Néhányan úgy gondolják nem kell nyilvánosság ha valaki segíteni akar, miért hír az, ha valaki jótékonykodik. Miért kellene eltitkolni, hogy segítettem rászorulókon, hajléktalanokon, beteg gyerekeken, árvákon és mozgássérülteken? Adni jó érzés és ha megtehetem, miért ne segítsek más embereknek? Már a mosoly miatt megéri adni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, nem áll módomban milliókat adományozni. Elég ha mindenki fog egy tisztítószert és elviszi egy anyaotthonba, ha összeszedi azokat a ruhákat amiket nem használ és elviszi egy rászoruló családnak, egy játékot ad egy beteg gyereknek egy kórházban vagy nem megy úgy el hajléktalan mellett, hogy 5 forintot ne adna.

- Milyen terveid vannak 2015-ben?
- Nagyon sok tervem van az idei érve, egy része tanulás és személyes fejlődés. Szeretnék továbbra is műsorvezetéssel foglalkozni és szépségtanácsadójaként plasztikai és szépészeti műtétekre felkészíteni a hölgyeket. A rendszeres sajtó- és média megjelenéseknek köszönhetően ugyanis nagyon sok hölgy keresett meg, hogy ajánlásom által segítsek nekik a nőiesebb külső megvalósításában, különböző sebészeti megoldásokkal akár. Nem titok az sem, hogy 2015-ben vállalkozásomat is fejlesztem, hamarosan önbizalomtréningeket szervezek.

- Milyen a férfiideálod. Mi volt az,  ami Müller Attilában magával ragadott?
- Férfiideál? Régen mindig azt válaszoltam, hogy Forrest Gump. Valaki Jenny-je szeretnék lenni, hogy úgy legyünk együtt, mint a borsó, meg a héja. Végre találtam egy társat aki valóban szeret és a tenyerén hordoz. Szerencsés nő vagyok, bár majdnem lemondtam a reményről amikor elmúltam 30. Azt hittem már vénlány maradok. Több, mint egy éve élünk összhangban együtt és nagyon élvezzük. Féltünk az összeköltözéstől, mert mindketten elég erőteljes egyéniségek vagyunk. Két kos. De jobban szeretjük egymást, mint valaha. Őrültségekben is velem tart, a múltkor például jelmezbe öltözött és vámpírtársam volt egy fotózáson, ahol egy 65kg-os farkas nyalogatta az arcát. Cserébe én vele tartok az extrém sportokban....
Telek Lajos
Fotók LARION ZOE Fotóalbumából
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,772 MODIFIED: 2019.03.18 22:36:08.MD5: 9143bc7787c4aadb915f47aa819d5381 STATUS: FALSE  This window is : x