Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  15-12-31   1,901  
0
Azt szokták mondani új év új álmok, tervek, elképzelések... Átléptük a kaput és a naptár is hamarosan 2016-ot mutat. Az új évben is szeretnénk folytatni a Címlaplány rovatunkat, mert ahogy a mérleg mutatja olvasóink tetszését elnyerte ez a kezdeményezés. Az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket. Király Evelin 21 éves , Párkányból érkezett Miss Felvidék Szépe 2015 versenyére. Jelenleg a vendéglátóiparban dolgozik. A jövőben rendezvényszervezéssel szeretne foglalkozni, és nem zárja ki egy saját cég alapítását sem. Nagy álma, hogy világot lásson, új helyeket, nyelveket és kultúrákat ismerjen meg. Kicsi kora óta figyelemmel kísérte a szépségversenyek világát, ám ez az első alkalom, hogy jelentkezett is a megmérettetésre. Korábban versenyszerűen kézilabdázott és a sport továbbra is mindennapjai része.
 
Szeretne jobban elmélyedni a szépségipar világában, szívesen venne részt fotózáson vagy lenne egy cég reklámarca. A divatvilágból Palvin Barbi-t tartja példaképének. Ha 2015-ben ő lett volna Felvidék legszebb lánya, megköszönné mindenki támogatását, és királynőhöz méltóan látná el feladatait. De mint tudjuk nem az ő fejére került a korona... Ennek ellenére a párkányiak mégis büszkék arra hogy olyan szép lány képviselhette városunkat mint Evelyn. Így hát nem csoda hogy a gyönyörű bombázón Mészáros Tamás énekes szeme is megakadt és felkérte a bájos szépséget hogy legyen a Zummolj rám című video klipjének főszereplője. Igyekeztünk bepillantani a szépségverseny kulisszái mögé és megtudni többet és vetélytársakról valamint a klip forgatásról...-Kezdjük talán ezt a beszélgetést azzal, mi vitt rá téged hogy egy országos szépségversenyen a Felvidék Szépe 2015-ön elinduljál?
A 2015 – ös Felvidék szépe versenyre azért jelentkeztem , mert még soha nem vettem reszt ilyen jellegű versenyen , hol ott kislány korom óta figyelemmel kisértem az ilyen fajta rendezvényeket. Szerettem volna kipróbálni magam. Úgy gondoltam nem veszíthetek vele , igy belevágtam. Elmentem a castingra és nagy örömömre beválasztotta k a legszebb lányok közé.

-Milyen volt a csapat, kivel sikerült mélyebb barátságot kötnöd?
- Úgy gondolom egy remek csapat gyűlt össze a verseny során, itt gondolok minden stáb tagra akik lehetővé tették a sikeres műsort és természetesen a lányokra , akiket egytől egyig megkedveltem. Szerencsésnek mondhatom magam , már csak azért is mert alakultak ki köztünk szorosabb barátságok , amit a mai napig ápolunk. Legjobban a királynőt, Balogh Viktóriát ismertem meg, ugyanis ő volt a szobatársnőm 2 alkalommal is aminek nagyon örültem .

-Úgy is fogalmazhatnék hogy A Felvidék szépe igazi megmérettetés volt ,mert a rendezvényen ott volt Vasmera Kata Felvidék Szépe 2014-es győztese. Ekkor udvarhölgyek voltak: Kamocsai Dóra és Juhász Orsolya. Továbbá ott volt még Kelemen Henrietta, a Miss Universe Hungary 2014 cím birtokosa, a zsűri elnöke pedig Vajna Tímea, a Miss Universe Hungary szépségverseny tulajdonosa is ott volt. Milyennek ismerted meg a felsorolt személyeket?
- A felsorolt személyek közül Vasmera Katát ismertem meg a legjobban. Ő a verseny során tanácsokkal látott el bennünket ,ami sokat segített . A Többiekkel csak a döntőn találkoztunk ,viszont mindenki pozitívan állt hozzánk.

- Miss Felvidék Szépei Arnold Schwarzenegger budapesti előadására is meghívást kaptak milyen volt ez a nap és kikkel találkoztatok ?
- A budapesti előadáson rengeteg hírességgel találkoztunk, akik elmesélték mi a sikerük titka. Arnold Schwarzeneggert várta a legjobban mindenki , hihetetlen élmény volt őt látni élőben is és a szavaiból rengeteg erőt tudtunk meríteni . Azt hiszem mindenki nevében mondhatom , hogy nagyon élveztük azt a napot.

A zsűri döntése értelmében a második udvarhölgy Szabó Bianka lett, aki egy éven keresztül a Koka Fahion Design arca lett. Első udvarhölgynek Barthalos Andreát választották meg, akinek jutalma egy esküvői kampányfotózás lett Budapesten. A győztes, azaz Felvidék legszebb lánya a nagykaposi, 24 esztendős, pénzügy szakos egyetemi hallgató, Balogh Viktória lett. A szépségkirálynő egy éven át viselheti a Felvidék Szépe koronáját, ő lett a Hate Me legújabb kollekciójának arca, elutazhatott Dubajba, és részt vehetett a Miss Universe Hungary 2015 döntőjében tehát nem kicsi volt a tét ott voltál de rengeteg tapasztalatot gyűjtöttél nem gondolkoztál azon ,hogy esetleg más szépség versenyen is induljál megmérettesd magad?
- Őszintén átfutott a fejemben , hogy megmérettetném magam újra egy másik szépségversenyen , de jelenleg dolgozok és tanulok is úgyhogy most ezt tartom a legfontosabbnak.

A világhálón keresztül a közönség is kiválaszthatta kedvencét: az internetezők favoritja Steiger Nikoletta lett. Szerinted miért nem sikerült megfelelő mennyiségü szavazatott kapnod a párkányi régióból? Kevés ismerős voksolt rád?
- Az internetes versenyen rengeteg szavazatot kaptam , ami nagyon nagy örömmel töltött el. Sok Párkányi és környékbeli ismerős jött oda hozzám széles mosollyal , hogy szavaztak rám és szurkoltak nekem . Úgy gondolom hogy a 2-ik hely is nagyon szép eredmény , úgyhogy utólag is köszönöm mindenkinek.

- Úgy tudom van egy álmod szeretnél rendezvényszervező lenni, nem gondolkoztál el azon, hogy induljál a Párkányi Városi Művelődési Központ igazgatói posztjáért kiírt pályázaton?
- Több álmom is van szerencsére ha ez nem jönne össze, de igen nagyon érdekelne a rendezvény szervezes bár úgy veszem észre itt nálunk még nincs rá túl nagy igény, remélem ez a későbbiekben változni fog. Én konkrétan esküvőkre, születésnapokra ilyen jellegű eseményekre gondoltam. Nagy örömmel elfogadnék bármi ilyen jellegű felkérést .
- Hogyan kerültél Mészáros Tamás Zummolj rám című videoklipjébe és meséljél egy kicsit a forgatásról milyen volt?
- Egy kedves ismerősömmel beszélgettem és ő hozta fel hogy a barátja Mészáros Tamás keres egy főszereplőt a videoklippjéhez , elküldte a Zummolj r ám című számot amire készült a klip és első hallásra beleszerettem ebbe a dalba. Úgy gondoltam miért is ne, az embernek minden lehetőséggel élnie kell. A forgatás egy nyári napon történt, nagyon szép környezetben és remek hangulatban. Nagyon kedves volt mindenki és szerencsére minden simán ment. A klippben egy fotós lányt kellett alakitanom ami kissé új volt nekem de próbáltam minél ügyesebben megoldani a feladatot.
- Úgy tudom hogy a Barus-vendéglöben dolgozol... Mennyire vonz ez a szakma? Mesélj egy kicsit az éteremről milyen menü, milyen specialitása van a vendéglőnek, van- e esetleg hagyományos csak a helységre jellegzetes menüje az étlapon?
- Egy ideig a vendéglátó iparban dolgoztam , konkrétan a Köbölkúti Barus étteremben. Bátran kijelenthetem, hogy ez a környékünk egyik legkedveltebb étterme , rengeteg ember megfordul itt. Nagyon sok rendezvénynek adott már helyet ez az étterem, akár lagziról van szó , akár egy születésnapról stb. Sok különleges ételt megtalálhatunk az étlapon , mint pl : Sajttal töltött csirketekercs holland martással , sertésszelet Bernáth módra stb. Ajánlom mindenkinek ezt az éttermet aki egy kellemes környezetben szeretne finom ételeket kipróbálni .

- Megfordultak már nálatok imert müvészek, híres emberek?
- Nagyon sok ember megfordult már itt, mint például Bangó Margit is, igy könnyen megeshet hogy egy-egy híresebb személy is betoppan .

-Gondolkodtál azon hogy esetleg megpróbálod a szépségiparban magad kamatoztatni,?
- Bármikor ha felkerést kapnék a szépségiparból nagyon szívesen elvállalnám, nagyon örülnek ha állandó arca lehetnék egy terméknek például.

-Szerinted mi az ami hiányzik egy fürdővárosban mint Párkány - divat bemutatók esetleg nemzetközi gasztro ,programok, borkóstoló, film fesztivál, vagy valami más jellegű rendezvény ?
- Párkányban az utolsó években szerintem nagyon kevés rendezvény van , amit sajnálattal figyelek , mivel szerintem egy nagyon szuper kis város a miénk és sok lehetőséget látok benne. Szerintem az itteni emberek bármilyen jellegű programot nagy szeretettel fogadnának.


Köszönöm a beszélgetést Telek Lajos
Fotók Király Evelin fotóalbumából valók

 
 

The index.php: SIZE[b]: 26,710 MODIFIED: 2019.01.09 23:30:08.MD5: c4503a129be13fa5e595fa996dd7d9bd STATUS: FALSE  This window is : x