Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  16-01-10   1,313  
0

Mi a legfontosabb az ön számára?
Egyértelmű a válaszom. A család. A családomért minden áldozatra képes vagyok.
Milyen kulcsszavak köré rendeződik az élete?  Mondjon mondjuk ötöt!
Munka, tökéletesség, barátság, család, harmónia.  


Mire vágyik?
Ez nehéz kérdés. Egy vidéki házra vágyom hatalmas kerttel, az erdő közelségében. Sok szoba lenne benne, és bármikor jöhetne hozzám bárki, akit szeretek és aki engem is szeret. Ugyanakkor vágyom arra, hogy még sok jóféle munkát tudjak elvégezni mások és természetesen a magam örömére. Igen, én arra is vágyom, hogy sikeres legyek.
Milyen a jó barát?
A jó barát nem biztos, hogy állandóan velem van, de mindig mellettem. Nem biztos, hogy mindig egyetért velem, de szeret akkor is, amikor nem vagyok épp a legszeretetreméltóbb formában. Szeret akkor is, ha éppen üvöltözünk egymással, mert ilyen is van. Érzi, egyszerűen megérzi mikor van szükségem jó szóra.
Van ilyen?
Van, nem sok, de van. Azokat óvom.
Mire tud őszintén rácsodálkozni?
Bármire. Egy virágra, színes falevélre, felhőre. Mindennapi, egyszerű dolgokra. Egy barátomnak van erre egy jó kifejezése: Isten képeslapot küldött.
Van-e az életének olyan pillanata, amelyet újraélne, mert ki szeretné javítani?
Nincs ilyen, mert mindent, amit tettem vállalok. Ha jó volt azért, ha meg nem akkor meg azért. A sikertelen pillanatokból tanultam a legtöbbet.
Volt-e az életének olyan pillanata, melyet csodaként élt meg?
Az életem egy csoda. Csoda már az, hogy megszülettem, és csoda az is, hogy az egyszerű perbetei fiú meg tudja valósítani az álmait.


 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,750 MODIFIED: 2019.02.16 18:57:17.MD5: 098e109679aaf1306302605624ab70f1 STATUS: OK  This window is : x