Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  16-01-22   1,914  
0
Elérkezett a várva-várt pillanat, a nagyközönség végre megismerheti a Felvidék Szépe 2016 döntőseit.  Íme itt vannak ők, akik az idei versenyen megmérkőznek a királynői címért - a szervezők döntései alapján ők Felvidék legszebb lányai! Most már teljes a létszám – az idén is Felvidék a Felvidék összes szegletéből jutottak be szépségek a döntőbe.  A Felvidék Szépe a magyar ajkú lányoknak nyújt lehetőséget, hogy felléphessenek a világot jelentő deszkákra. A verseny célja ugyanis az, hogy idén is kiküldjenek egy világversenyre egy felvidéki lányt.  


“Ez egy hatalmas lehetőség, nem csupán a lánynak, hanem Felvidéknek is, hogy a világ más szegletében is megismerjenek bennünket” – nyilatkozta a válogatón tavalyi első udvarhölgy, Barthalos Andrea, aki a versenynek köszönhetően kijutott a világ negyedik  legrangosabb versenyére, Thaiföldre, aki idén zsűrizni is fog.  A válogatás kritériumai egyébként itt is pont olyan szigorúak voltak, mint más versenyeken. A nemzetközi normáknak megfelelően válogatták a lányokat, akiknél egyre fontosabb, hogy ne csak szépek, hanem okosak is legyenek, és lehetőleg beszéljenek nyelveket.
Hogy döntőben a zsűri melyik lányt hozza ki győztesként azt most még nem lehet tudni de mi mindenki számára kínálunk egy lehetőséget bemutatjuk a döntős lányokat és aki úgy érzi megtalálta favoritját szavazhat is kedvenceire igy lehetővé teheti azt ha nem is az ő fejére kerülne a korona , de még lehet Miss Internet amelybe önök döntik el melyik az a lány aki megnyerte első benyomásra tetszésüket . Somorján rendezik meg a Felvidék Szépe 2016-os döntőjét ahol a csillogás, nemzetközi modell karrier előtt álló felvidéki lányok, hazai divattervezők új kollekciói, neves előadóművészek és sztárok várnak a résztvevőkre. Ez lesz az idén már 3. Felvidék Szépe szépségverseny . Bízom benne hogy a jelentkező lányok elég belevalók ahhoz, hogy megmutassák magukat ország – világ előtt. Nemzetközi modell ügynökségek szerződés ajánlatai, a hazai tervezők legújabb ruhakölteményei, sok utazás, világversenyek, és kiemelt médiafigyelem várja a legszebbeket.

A döntőn kiválasztott TOP 5 lány egyike a májusban Budapesten megrendezésre kerülő Világtalálkozó Szépe versenyre egyenes ágon kerül a döntőbe.
Akik pedig nem tudnak részt venni, azok leadhassák szavazatukat arra a lányra akit a legszebbnek ítélnek, tájékoztatott bennünket Kiss Kósa Annamária a rendezvény egyik főszervezője. Hölgyeim és uraim tisztelt olvasóink íme 2016 Miss Felvidék döntős lányai, szavazzanak kedvencükre.
A Felvidék Szépe Facebook-oldalán indított közönségszavazáson kiválaszthatják a nektek leginkább szimpatikus versenyzőt – a legtöbb szavazatot begyűjtő lány elnyeri a Miss Internet címet, emellett pedig értékes nyereményekkel is gazdagodik.
A versenyről bővebben a www.felvidekszepe.com oldalon olvashatnak.

Telek Lajos
Fotók felvidekszepe.com
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,772 MODIFIED: 2019.03.18 22:36:08.MD5: 9143bc7787c4aadb915f47aa819d5381 STATUS: FALSE  This window is : x