Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  16-04-16   1,616  
0
A mai Címlaplányunkról dióhéjban:  csapatjátékos, aki ha lehetőséget kap, igyekszik mindent kihozni magából. De mi visz rá egy sportszellemmel megáldott  hölgyet, hogy jelentkezzen a Kárpátok Szépe versenyre?

- Mióta sportolsz és mit tanultál meg a sportnak köszönhetően?
- Hat éves koromban kezdtem a sportolni. Az iskola első osztályában kézilabdakör nyílt. Bátorítottak bennünket, megszerettem a kézilabdát, így 8 évig űztem ezt a sportot. A csapatszellem megtanít a kölcsönös bizalomra, fegyelemre és hajlandónak kell lenni kiállni a megpróbáltatásokat. A sport nemcsak a testet erősíti, hanem a lelket is edzi. Általa ki tudunk kapcsolódni, levezeti a stresszt, és még az önbizalmat is növeli. Sok embernek nem antidepresszánst, hanem a rendszeres mozgást kellene előírni!
 

- A szépség a divat egyik alappillére, te hogyan látod ezt ?
- A szépségnek nincsen lejárati ideje. Nem akkor leszel a legdivatosabb ha csíkos cipő van rajtad, hanem akkor ha érződik, hogy egyben vagy, magabiztos és tudod, hogy hol a helyed a világban. A stílus megadja a lehetőséget, hogy meghatározd, számodra mi a menő.

- Fotóidat elnézve az érdekelne miért döntöttél úgy hogy indulsz a Kárpátok Szépe című szépségversenyen ?
- A versenyre a barátaim és a család biztatására jelentkeztem.

- Az izgalmaknak vége van, ismerjük a nyerteseket de keveset tudunk mindarról amin ti a verseny döntőjéig keresztül mentetek születtek barátságok ismeretségek. Kikkel maradtál kapcsolatba vagy tartjátok minden szereplővel a kapcsolatot ?
- A verseny alatt új élményekkel, barátokkal gazdagodtam. Nagyon jó csapat vett körül, akikre mindig számíthattam.

- Lesz bármilyen folytatás amely esetleg a divat világ birodalmába kalauzol el téged vagy a szépség versenyen való szerepléssel lezárult a kiruccanásod a divat világába?
- A folytatásban szeretnék még jobban belelátni a divat világába. Április végén egy divatbemutatón veszek részt, valamint munkalehetőséget kaptam egy budapesti irodától .
- Milyen a kapcsolatod a királynővel Bittera Noémival és a többi döntős lánnyal ?
- Noémivel ( Bittera Noémi 1. helyezett) , Nikolával ( Szombath Nikola) és Claudival (Fiola Claudia) tartom a legszorosabb kapcsolatot, de többi lánnyal is jó viszonyt alakítottunk ki. A lányokkal eljárunk szórakozni, csajos beszélgetésekre.

- Mit szólsz a szépségverseny himnuszához? Mészáros Tamás csapatának mennyire sikerült a dalával helytálnnia?
- A szépségverseny himnusza egy nagyon jól sikerült dal. Fülbemászó dallam, jó szöveg. A mi érzéseink is benne vannak.

Kárpátok Szépe - Himnusz:
- Meséljél egy kicsit terveidről mit szeretnél esetleg a média világa nem vonz téged ?
- A jövőben szeretnék sikeres modell lenni, folytatni és befejezni a tanulmányaimat. További céljaim közé tartozik a nyelvtanulás és más kultúrák megismerése.

- Egy Dunaszerdahelyi lánynak már sikerült a divat világába helytállnia mit gondolsz lesz még olyan lány Dunaszerdahelyről aki a közeljövőben még sikert hoz a városnak ?
- Gondolom Rajzák Kingára gondolsz, aki már évek óta az egyik legtehetségesebb szlovákiai magyar származású modellként van számon tartva az egész világon. Biztos lesz még olyan lány aki nagy sikereket fog elérni.

- További terveidhez kívánok sok sikert! Telek Lajos
A fotók Hervay Viki fotóalbumából valók. 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,750 MODIFIED: 2019.02.16 18:57:17.MD5: 098e109679aaf1306302605624ab70f1 STATUS: OK  This window is : x