Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  16-06-20   1,769  
0

Az idei nyárra felturbózva arra vállalkoztam hogy tető alá hozom rovatom virtuális szépségversenyét és önök dönthetik el kinek a fejére kerüljön a szépség korona. Svingli nincs önök döntenek a legtöbbet elolvasott címlaplány kapja a koronát . Minden héten egy új lányt mutatok be olvasóinknak ,bízom benne mindenki megtalálja a maga favoritját. Egyet most megígérek nem a méretek magaság ,hajszin a döntő.  


 
Elsőként szeretném bemutatni önöknek Dudik Szonját aki, 23 éves, Veresegyházáról származik .. Korábbi sportjai: RSG, fit-kid, balett, Akrobatikus Rock and Roll, aerobik, művészi torna, salsa, zumba, hip-hop. Jelenleg a Fitnesz, és a társastánc a kedvence. Szabadidejében szeret ruhákat tervezni és készíteni. olvasható róla .Számomra és az Egy csésze kávé címlaplány rovatának is nagy megtiszteltetés hogy elfogadta interjú meghívásomat és kötélnek állt.

- Miért indultál el a VI. Világtalálkozó Szépe versenyen és milyen tapasztalatokat szereztél? Sikerült barátságokat kötnöd?
- Szeretem a szépségversenyeket, több mint 6 éve veszek rajtuk részt. Az idei Világtalálkozó Szépe verseny számomra nagy élmény volt, minden szuper volt, a lányok kedvesek és bájosak. A szervezők segítettek, hogy minden jól menjen és jól érezzük magunkat, ezzel nem is volt gond. Így ezúton is köszönet a Maxline-nak.

- Úgy tudom nem ez az első szépségverseny ahol indultál, előtte már döntős voltál a Miss Hungaryn...
- Igen, számos szépségverseny van a hátam mögött, köztük igen jó eredményekkel. A Miss Hungaryn valóban döntős voltam decemberben, ahol a legszebb 6 lány közé jutottam. Így lehetőségem nyílt arra, hogy a közeljövőben nemzetközi színekben is képviseljem hazámat Magyarországot.

- És a Miss International Hungary 2013 ?
- A 2013 a Miss International Hungary döntősei között voltam, ez volt az egyik legszínvonalasabb verseny amin indultam.

- Melyik elismerésre vagy a legbüszkébb?
- Az egész 2007-ben kezdődött, amikor Sütő Enikő modelliskoláját elvégeztem. Utána kezdtem indulni a versenyeken, és a kettő együtteséből jöttek, a munkák, felkérések, castingok sokasága. Rengeteg versenyen indultam, ahol számos külön díj, Miss Bikini, 1. és 2. udvarhölgy voltam, valamint eddig 7 alkalommal sikerült nyernem.
A legbüszkébb arra vagyok, amikor 2011-ben képviselhettem hazánkat a Miss Princess of the World világversenyen, ahol sikerült bejutnom a TOP 8-ba és elnyertem a Miss Talent Princess of the World koronát

- Úgy tudom egy versenyen a Miss Princessen is ott voltál milyen volt a megmérettetés?
- Igen 2011-ben nyertem meg a Miss Princess Hungary-t ami által delegáltak a nemzetközi versenyre.

- Volt-e alkalmad találkozni ismert személyiségekkel ?
- Rengeteg művésszel, virtuózzal találkoztam, és volt szerencsém hallani sokuk előadását is.

- Láttam egy fotót rólad és Fehérvári Dóra modellről milyen a kapcsolatod a modellekkel ?
- Dóri egy nagyon kedves lány, együtt voltunk tavaly egy versenyen. A lányok mindig nagyon kedvesek, nem találkoztam még olyannal aki kivétel lenne ez alól.

- Mit szeretnél elérni, mint modell milyen terveid vannak?
- Amíg fiatal vagyok, és vannak felkéréseim nagyon szívesen csinálom, de karriert üzletasszonyként szeretnék felépíteni

- Meséljél egy kicsit a divattervezésről, amely utóbbi időben része az életednek ?
- Valóban ez elég régóta része az életemnek, a sport révén már egész kiskoromtól tervezem a fellépő ruháimat, melyek nagy részét édesanyám készített el nekem. Később középiskolában végeztem női szabó szakon, és jelenleg a Budapesti Divatiskola végzős tanulója vagyok. Ezzel komoly terveim vannak, júliusban indítom saját cégemet Dudik Szonja néven, mellyel célom a nemzetközi kifutók meghódítása.

- Ha a férfiak megnézik fotóidat egy csinos bomba nőt látnak. Gondolom ebben szerepet játszik a sport a tánc is, de kevesen tudják azt hogy te fociztál is...
- Először is köszönöm. Igen, valóban futballoztam még általános iskolában, ezt nagyon szerettem de csak hobbi szinten űztem. A mai napig kedvelem ezt a sportot, és szívesen nézem a jó meccseket.

- Egy biztos sok férfi elvinne téged vacsorára, de milyen számodra az ideális férfi?
- Számomra az ideális férfi nem a külsőségekben nyilvánul meg. Nekem a belső értékek dominálnak. Bízom benne, hogy a férjem egy olyan férfi lesz aki minden nap boldoggá tesz engem. Nem apró vagy nagyobb ajándékokra, mindennap virágra gondolok, hanem arra, hogy minden percben érezzem azt, hogy fontos vagyok. Aki erre képes, számomra ő az ideális férfi!

- Tervezzel e esetleg a Felvidéken ruháidból divatbemutatót?
- Ha lehetőségem nyílik rá mindenképp szeretnék. Szívesen megmutatnám a ruháimat az ott élőknek is.

- Sok modell előbb utóbb beadja a derekát és készülnek róla akt fotók...
- Ezen még nem gondolkodtam, eddig nem volt ilyen felkérésem. A közeljövőben biztosan nem fognak rólam ilyen képek készülni, de sosem tudni mit hoz a jövő!

- Köszönöm a beszélgetést. Telek Lajos
- Köszönöm!
Fotók: Dudik Szonja foto albumából valók

 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,772 MODIFIED: 2019.03.18 22:36:08.MD5: 9143bc7787c4aadb915f47aa819d5381 STATUS: FALSE  This window is : x