Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  16-08-01   2,161  
0

Folytatjuk virtuális szépségversenyünket, melynek koronáját a legtöbbet olvasott címlaplány kapja majd. A következö virtuális szépség Rimaszombat mellől, Bátkából származik - Zsiros Viktória. 
- Mi vitt rá hogy a Palócföldről jelentkeztél erre a szépségversenyre?
- Korábban is foglalkoztam modellkedéssel egy magyarországi ügynökségnél. A Felvidék Szépe véleményem szerint hatalmas lehetőség a felvidéki lányok számára, hisz helyben van, anyanyelvünk használata biztosított és számos nagy lehetőséget kínál. Tudniillik, az 5 legsikeresebb lány további versenyekbe kvalifikálja magát – akár nemzetközi porondra is. A pozitívumok miatt fontolgattam a jelentkezést már az előző szériáknál is, végül idén a családom és barátaim biztatására regisztráltam - úgy gondoltam egy próbát megér és tapasztalatot is gyűjthetek.  


- Milyen volt a felkészülés és milyen volt a döntő ?
- A felkészülés és a döntő is felejthetetlen emlék számomra. A tábor előtt az otthoni edzések és a fit táplálkozás volt a központban, hogy a versenyt megelőző hétre a legjobb formámat hozhassam. Az eltelt időszak alatt csodálatos embereket ismerhettem meg. A lányok és a szervezői stáb is a maximumot hozták ki magukból. A felkészülés kemény volt - korán kelés, torna, koreográfia tanulás, kalóriaszegény étrend. Mindezek mellett a szervezők gondoskodtak a kikapcsolódásról is - részt vettünk beszélgetéseken, fotózásokon, videóklipp forgatáson - így a tábor minden pillanatát élveztem. A döntő napján valamennyiünkön érezhető volt a feszültség, a show után pedig jókedvvel utaztam haza. Nem csalódtam, hogy nem lettem a TOP5-ben, nekem már az is nagy megtisztelés, hogy ott lehettem a 12 legszebb lány között. Úgy gondolom, hogy még van mit fejlődnöm, ezért a nyaramat és az ezt követő időszakot felkészüléssel szeretném tölteni. Aztán pedig próbálkozni további versenyeken, hiszen a lehetőségek nyitottak bárki számára.


- Mit adott neked ez a verseny? Önbizalmat, sikerélményt, vagy kipróbálhattad magadat egy megmérettetésen ?
- Igazából mind a hármat egyben. Sokáig küszködtem önbizalomhiánnyal. A döntős lányok közé való beválogatás felnyitotta a szemem és lendületet adott, hogy tudjam, miként legyek elégedett önmagammal. A tábori pszichológiai hangvételű beszélgetések kiemelten jelentőséggel bírtak, ezeket szerintem valamennyi fiatal lánynak hallania kellene - iránymutatásként. Most már én is úgy gondolom, akkor tud a legjobban ragyogni egy lány, ha elhiszi saját magáról, hogy szép. És ehhez nem kell feltétlenül 90-60-90 méretekkel rendelkeznie. Magas vagyok, ezért sokszor fizikailag kitűnök a tömegből, de volt, hogy a tőlem sokkal alacsonyabb lányok mellett is „elvesztem“. Megtanultam szeretni azt, ahogy kinézek és mosolyommal, kisugárzásommal árasztani az élet örömét, valamint az egyszerű, őszinte boldogságot.

- Ki lett a legjobb barátnőd a Felvidék Szépe versenyen ?
- Nagyon jól összerázódott a csapat. Sok új barátság született és a versenyünk óta is több lánnyal tartom a kapcsolatot. Úgy érzem legközelebb az egyik szobatársam - aki egyben a Miss Face of Beauty Szlovákia 2016, Czibor Zsófia került hozzám. Nagyon sokat beszélgettünk, és mivel neki több tapasztalata volt, sok-sok hasznos tanáccsal látott el.
- Mennyire vonz a modell világ, a modell szakma?
- Mint említettem, már korában is foglalkoztam modellkedéssel. 15 évesen kezdtem az Angelface Modell Menedzsmentnél Budapesten. Fél éves tanfolyamon vettem részt, amellyel középfokú modell végzettséget szereztem. Rengeteg lehetőséget kínáltak, majd felkérést kaptam egy törökországi kiutazásra. Akkor fontosabb volt számomra, hogy elvégezzem középfokú tanulmányaim és leérettségizzek. Visszagondolva már másképp vélekedem, hiszen nagy lehetőség lett volna számomra külföldi karriert építeni. Bizakodó vagyok a tekintetben, hogy az élet hoz még hasonló lehetőségeket.

- Mit szeretnél elérni mint modell ?
- Szeretnék legalább egyszer kikerülni egy nemzetközi versenyre, és méltóképpen képviselni Felvidéket. Valamint szívesen veszek részt, különböző divatbemutatókon és fotózásokon, és a továbbiakban is szeretnék.

- Szép erotikus kisugárzásod van. Ha felkérnének művészi aktok fotózásra elvállalnád?
- Akt fotót semmiképp. Úgy gondolom, hogy ez egy külön ága a szépségiparnak. Nagyon fontos a kisugárzás, de ezt át lehet adni a kifutón, divatfotózáson is – ez az, ami engem érdekel és szívesen csinálom. A fotózásokat, azok hangulatát és a szebbnél szebb ruhákat pedig imádom, így kijelenthetem, hogy inkább ruhában, mint ruha nélkül.  A divatfotózás áll hozzám a legközelebb. Szeretem ha fotóznak, itt tudom a legjobban elengedni magam. A siker és az elismerés szerintem nagyon fontos, önbizalmat ad. Ez az életben minden téren fontos, bármilyen munkáról is legyen szó. Attól pedig szerintem nincs is jobb, ha a hobbid a munkád...

Telek Lajos
Fotók: Zsiros Viktória, Studio99

 
 

The index.php: SIZE[b]: 26,710 MODIFIED: 2019.01.09 23:30:08.MD5: c4503a129be13fa5e595fa996dd7d9bd STATUS: FALSE  This window is : x