Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  16-08-06   2,500  
0
Folytatjuk virtuális szépségversenyünket, melynek koronáját a legtöbbet olvasott címlaplány kapja majd. A mai virtuális szépség Dubay Adrienn. Találkozhattunk vele a Pannon GSM, a Westel Mobil,  a Cora áruházak reklámfilmjeiben, az OTP Bank reklámokban vagy a Rogner Hotel Austria katalógusban. Láthattuk őt Vasseva, Emmebivi, Aubade, Wella, Orlando bemutatókon. Az évek allat megfordult Ausztriában , Németországban , Görögországban, Olaszországban, Belgiumban, Hollandiában , Svájcban és más országokban is. A magyar nyelvtudásán kívül angolul németül és olaszul is beszél.  


- Kezdjük azzal hogy hogyan indult el a modell karriered és milyen eredményeket értél el ?
- 1999-ben a Miss Balatonon döntős voltam és különdíjként nyertem egy képeslap fotózást.
- Egy olyan színvonalas magazinba mint a Playboy bekerülni sok modell álma. Te miért vállaltad  - a sikerért a hírnévért vagy a pénzért ?
- A Kísértés után kaptam volna egy címlapot harmadmagammal ugyancsak a Playboytól, de anyagi okokból nem vállaltam, illetve szóló címlapot szerettem volna.

- Sok nő szégyenlős de te egy cseppet sem tartozol közéjük... Hogyan élsz át egy fotózást?
- Az uszodában gyerekként hozzászoktam, hogy nincs rajtam sok ruha. A fotózás nekem munka, bár jó pár fotós lett személyes barátom.

- Hogyan kerültél a Kisértés c produkcióba és milyen volt részt venni egy szigeten ahol éjjel nappal kamerák előtt kellet megfelelni a feladatnak elcsábítani a párokat egymástól szétbombázni szerelmeket ?
- A Kísértés szép helyszínen egy szórakoztató helyzet volt. A párok sem vették komolyra.

- Kevesen tudják de a versenynek volt egy felvidéki szereplője is Eleonora a Kiskegyed riporternője. Vele milyen kapcsolatot sikerült kiépítened vagy inkább ellenfelek voltatok mint barátnők ?
- Eleonórával nem voltunk ellenfelek, inkább a szinglik között volt rivalizálás.

- Térjünk rá talán egy kicsit más vizekre. Rossz fiúk és bomba nők harcoltak a Való Világ negyedik szériájában, amelynek te is majdnem részese lettél, aztán a készítők mégis kihagytak... Most hogy láttad a műsort, bánod azt hogy nem lettél részese ennek a műsornak és esetleg nem kellett ágyba bújnod vaalkivel?
- A VV-ben sem feltétlen bújt ágyba mindenki, de nyilván a nézők a szerelmi szálat szeretik nézni. Az kétségtelen, hogy egy idő után a "benti" szituáció az, amit valaki komolyan vesz, hiába tudja, hogy kint esetleg várja valaki. Különösebben nem került be zsánerembe az a VV széria.

- Minden nő keresi a nagy Ő-t számodra milyen a az ideális férfi az álomherceg?
- Ő kérdésében nevet nem említenék bár sokan tudják kicsoda. 15 éve kergetjük egymást.

- Sok modell ismert személyiségekbe botlik partikon, rendezvényeken... Volt már alkalmad találkozni ismert személyiségekkel és elárulod hogy kikkel ?
- Régebben Eddie Murphyvel és Steven Dorffal, de semmi különleges élményem nincs és nem is nagyon kerestem az ilyen szitukat.

- Köszönöm a beszélgetést.

Telek Lajos
Fotók Dubay Adrienn fotó albumából valók

 
 

The index.php: SIZE[b]: 26,710 MODIFIED: 2019.01.09 23:30:08.MD5: c4503a129be13fa5e595fa996dd7d9bd STATUS: FALSE  This window is : x