Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  16-11-15   2,066  
0
Június elején került megrendezésre a Miss&Mr Grand Sea Universe, ahonnét Petra győztesként tért haza. Gratulálunk és mérhetetlenül büszkék vagyunk, hogy más hazai tervezők mellett Helga Toth ruhában képviselte Magyarországot. Az pedig megtiszteltetés számomra,hogy a versenyről, illetve a terveiről beszélgethetek vele.  


 
- Hogyan indult modell karierred milyen versenyeken indultál és milyen eredményeket értél el ?
- Először is nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, illetve a gratulációt. Hol is kezdjem... A szenvedélyem 3 éves koromban kezdődött a modellkedés iránt,amikor még járni illetve beszélni alig tudtam,de már a nagymamám ruhásszekrényét átturva divatbemutatókat tartottam a családnak a nappali közepén. Valamiért mindig is nagyon vonzott ez a világ,igazából nincs is rá ésszerű magyarázat,hogy mi&e acute;rt,hiszen a családban senki nem mozog vagy mozgott ilyen közegben mint én. Sokan mondták mindig is,hogy szép vagyok,és,hogy az adottságaim is megfelelőek ahoz,hogy modell lehessek. 12 éves koromban úgy voltam vele,hogy a szüleimet meggyőzve belevágok ebbe az egészbe. Abban az évben végeztem el a Sütő Enikő álltali modell tanfolyamot,és azóta a szakmában vagyok. Már 8 éve. Nagyon sok ügynökségnél megfordultam már mire megtaláltam a tökéleteset,ahol most vagyok. Nagyon-nagyon sok fotózáson vettem már részt,videoklippekben illetve reklámokban szerepeltem már. Divatbemutatók és szépségversenyekre is előszeretettel hívnak mindig,és a TV2 Fem3 Café műsorának is a visszatérő mod ellje vagyok. Nagyon örülök annak,hogy ennyi munkám van,és,hogy a munkaadók akikkel dolgozok szeretnek velem dolgozni. Tavaly indultam itthon a Miss Elegance szépségversenyen ahol bekerültem a döntős lányok közé,illetve idén indultam a Miss&Mr Grand Sea Universe modell versenyén tini kategóriában,amit meg is nyertem,illetve elhoztam a korona mellett a Top Modell díjat is.
 

 
- Meséljél egy kicsit a Miss & Mr. Grand Sea Universe versenyről és a Miss Elegance hazai versenyèről! Milyen érzés volt amikor megnyerted a Grand Sea versenyét?
- A Huniverzum és a Kids Modell Hungary modellcég àlltal jutottam ki a versenyre,amiért nagyon hálá vagyok nekik. A Miss&Mr Grand Sea Universe 2016-os modell versenye Cipruson volt megrendezve. 32 ország vett részt a versenyen,ugye mi most világversenyről beszélünk. Több fajta megmérettetésen kellett a modelleknek résztvenniük. Ilyen volt a fürdőruhás verseny,akkor a tehetség kutatós este, a nemzetközi kosztümös felvonulás,illetve sok más. Nag yon szoros volt a mezőny. Csoda szép lányok voltak az ellenfeleim,ráadásul olyan lányok akik egyben a barátnőim is lettek a verseny alatt. Nem gondoltam volna,hogy én fogom megnyerni a versenyt. Amikor az ember ott áll a színpad kellős közepén és meghallja azt az egy mondatot,hogy a nyertes Magyarország,akkor az fantasztikus-hihetetlen érzés,nem is lehet elmondani. Minden lány álma az,hogy egyszer hercegnő legyen,szóval amikor a fejemre tették a tiarát egyszerűen azt éreztem,hogy az álmom teljesült,és,hogy Magyarország egy újabb díjjal lett gazdagabb,ami szuper dolog. A másik nagy nyeremény számomra a bolgár Tihomir Mitov (The Voice döntőse) megismerése volt. Ő volt a versenyen a sztárvendég,és egyben a zsűritagja is. Amint m egláttam,elrabolta a szívem,de sajnos a programok sűrűsége miatt nem volt elég időnk megismerni a másikat. Az élet néha érdekes fordulatokat tud hozni,hiszen nyár eleje óta hivatalosan is egy párt alkotunk. Miss Elegance versenyre tavaly Februárban jelentkeztem. Több fórdulón vettem részt mire a döntőbe kerültem,de sajnos a végeredmény nem úgy alakult ahogy szerettem volna.

- Melyik ország versenyzőjével sikerült a legjobban összebarátkoznod? Tartjátok a kapcsolatot?
- Szinte mindenkivel jóba lettem a verseny alatt,nem csak a versenyzőkkel,hanem a national directorok illetve a szervezőkkel is,aminek nagyon örülök. Mindenki nagyon kedves volt velem,olyanok voltunk mint egy nagy család. Mindenkivel tartom a kapcsolatot facebookon,de talán akikkel nagyon szoros barátságot kötöttem az 4 lány. Ők Miss Teen Macedonia,Miss Teen Albania,Miss Teen Greece és Miss Europe voltak. Miss Europe-al,Kimberly Van Grinsvennel nyáron együtt voltunk Bulgáriában Tihomir Mitov "Sunstroke" c& iacute;mű videoklippét forgatni.

- Úgy tudom, hogy divattervezők álltal fantasztikus ruha költeményeket kaptál a versenyre! Igaz ez?
  -Igen,jól tudod. Szebbnél-szebb ruhákat kaptam a versenyre. Volt közöttük Celeni ruha,Finta Tamás,Kaczúr Alexandra álltal tervezett ruha, és Helga Toth ruha. Frank Roländ pedig egy táskával szponzorált. Nagyon köszönöm a tervezőknek a csodálatos ruhákat mégegyszer,illetve Nánási Tamásnak és Galántai Jánosnak a képeket,amikkel nevezhettem a versenyre.

- Milyen terveid vannak, és mit szeretnél a közel jövőben még elérni?
- Nagyon sok külföldi meghívást kapok,hogy képviseljem hazánkat különböző szépségversenyeken. Jövő nyáron Máltán fogom Magyarországot képviselni. Most az iskolát 1 évre passziváltattam,mert nagyon sok munkám van világszerte,és non stop utazok. Ez nem azt jelenti,hogy a főiskolát végleg feladtam,csak élem az álmaimat amíg van rá lehetőségem,de jövő szeptembertől,ha minden úgy alakul ahogy szeretném vissza ülök az iskola pad ba. Jelenleg a jogosítványom csinálom,nyelvvizsgázok,filmeket és sorozatokat forgatok,megállás nélkül fotózok,és utazgatok Magyarország és Bulgária között. Tervben van Februárban Bulgáriàba költözni,de majd meglátjuk még,hogy-hogy alakul itthon az életem,hisz ahogy a páromat,engem is haza köt a munka. A közel jövőben nagyon szeretnék ebben a szakmában maradni,feltörekvő tehetségeknek segíteni a modell világban, és a lehető legjobb eredményeket elérni. Sok fantasztikus ember vesz körül, akikkel imádok együtt dolgozni ilyen például a személyi sminkesem Orosz Ivett,akinek a segítsége nélkül nem lennék most itt.

- Azt szokták mondani,hogy a modellek összetartanak. Neked mi a véleményed erről?
- A modell világ egy nagyon érdekes szakma. Nagyon sokszor van versengés és hátbaszúrás,de persze az ellenkezője is előfordul. Én úgy gondolom,hogy álltalában összetartanak a modellek,erre egy jó példa ami a Miss&Mr Grand Sea Universe versenyén történt. Megbeszéltük a lányokkal,hogy bármi is lesz a verseny végkimenete,mi örökké barátnők maradunk. Tudtam,hogy a Görögországot képviselő lány Seva,nagyon szeretné a koronát,ezér t a verseny eredményhirdetése alatt folyamatosan fogtuk egymás kezét a szinpadon,támogatva a másikat. Modellek közül a legjobb barátnőm az unokanővérem Cintia,de nagyon jóban vagyok Tóth Beatrixel is,illetve fiúk közül Ráthgéber Lászlóval.

- Milyen versenyeken indulsz még?
- Verseny amin legközelebb indulni fogok az Máltán lesz Szeptemberben,illetve tervben van a Miss Europe Continental versenye is. Egyenlőre nem tudok többet elvállani,hiszen nem tudom,hogy-hogy alakul majd az életem akkor.

- Térjünk vissza egy kicsit a szerelmi életedre. Már lassan fél éve egy párt alkotsz a bolgár énekes Tihomir Mitovval. Hogy alakult ki köztetek ez a dolog?
- Szerelem volt első látásra. Ezt az ember nem is tudja szavakkal elmondani,ez egy olyan valami amit csak érzel. Én úgy utaztam ki annó a versenyre, hogy még az exbarátomat sirattam...majd mikor Tisho-t megláttam már azt se tudtam,hogy mi az exbarátom neve. Úgy söpört át az életemen Tihomir,mint egy forgószél,de a legjobb dolog ami valaha történt velem,mert ez a fiú egy csoda. Kívánni nem lehetne jobbat!

- Mit szóltak a szüleid Tihomirhoz?
- Haha,emlékszem,amikor Cipruson voltam,és vettem a bátorságot megszólítani Tisho-t,hogy csináljunk egy közös képet,az első dolgom volt a képet feltenni facebookra. Nem telt el 5 perc,és anyukámnak megírtam,hogy szerelmes vagyok,mire ő vissza írt,hogy csak nem a bolgár srácba?! Anyu nagyon szereti Tihomirt az első perctől kezdve. Napi szinten beszélnek facebookon, úgy tekint rá,mint a 2.saját fiára. Apu amikor találkozott vele, meglepődött az on,hogy ahoz képes,hogy mekkora sztár,milyen normális,visszahúzódó,és szerény. Mindenki szeret mindenkit,és olyanok vagyunk mint egy nagy család. Ezt Tihomir családjára is értem.

- Nagyon köszönöm az interjút,és üzenem az összes feltörekvő modellnek, hogy kövessék az álmaikat,és sose adják fel, mert, ha megtudják álmodni, akkor meg is tudják valósítani. :-)))

 

 
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,772 MODIFIED: 2019.03.18 22:36:08.MD5: 9143bc7787c4aadb915f47aa819d5381 STATUS: FALSE  This window is : x