Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  16-11-23   1,756  
0
Mikor fotóira rá leltem tudtam hogy nem szeretném kihagyni a címlaplány rovatomból. Egy hétköznapi lányt aki  ruháival együtt levetkőzte gátlásait és megmutatta bájait országnak világnak...  


- Azt szokták mondani az igazi modellnek ezer arca van. Meséljél egy kicsit erről - hogyan kerültél kapcsolatba a modellkedéssel ?
- Karrierem 18 éves koromba kezdődött amikor is elvégeztem Siófokon egy modellképző táborban a tanfolyamot. Utána mindenfelé apróbb bemutatókat csináltam -akkor nem foglalkoztam komolyabban a modelkedéssel Aztán kimaradt  jó pár év az életemben és egy szépészeti műtét után újra kezdtem újból belevágtam de most már a fotózásra -és az akt fotózásra összpontosítottam főképpen..
 
- Sok idő, energia, kitartás kell hogy valaki elérje azt amit szeretne. Egy jó portfolió sok izgalmas fotóval sok pénzbe kerül. Azután meg házalni a modell ügynökségeknél... vagy tévedek ?
- Imádom ezt csinálni minden fotózás egy új kihívás hogy épp most mit kell ,hogy mutassak a képeken -egy kis felénk lányt vagy egy vadmacskát.
 
- És te mit gondolsz, számodra melyik áll jobban ?
- Természetesen a Vadmacska.
 
- Erotikus kisugárzásod van sok fotón átütö. Mi vitt rá, hogy elfogadd az ajánlatott hogy ruha nélkül mutasd meztelen testedet ?
- Én aktmodellkedem nincs abban semmi kivetni való. Legfőképp ilyen kepéim vannak. És szeretem csinálni megmutatni hogy igenis egy gyerek után is tud egy nő jól  kinézni. Büszke voltam testemre szülés után.
És hát valljuk be jobban fizetnek  mint a ruhás képekért.
 
 


- Erotikus művész fotókhoz  adod a testedet és lelkedet. Szerinted mi a férfiak véleménye a képeidről ?
- Szerintem szeretik a férfiak nézni az akt képeimet.
 
- Magyarországon hova-tovább az európai erotikus világ középpontja, sok ügynökség Budapestre orientálódik. Gondolom nem ritkák az ajánlatok felnőt filmekben szerepelni...
- Én is kaptam ajánlatot de az nagyon messze áll tőlem. A lányom egyszer felnő és nem szeretném ha bárhol meglátna felnőtt filmekben.
 
- Tehát a szex nálad a hálószobáig terjed és onnantól tabu ?
- Igy van az két emberre tartozik.
 
- A modellek többsége ismeri egymást. Te hogy vagy ezzel, sok modell ismerősöd van, vagy Te inkább saját utadot járod?
- Modellvilágból nem barátkozom lányokkal nem az én világon az olyan lányok -rosszak tapasztalatból.
 
- Említetted hogy az akt fotózásban jó pénz van, ez motiválja az akt-modelleket?
- Talán igen a pénz is hozzá tartozik hogy sok lány elvállalja az akt fotózást.
 
 

 
- Lehet beszélni pénzről kb. milyen összeg egy akt fotózás?
- Az anyagiakról nem szívesen beszélek csak annyit hogy sajnos nem fizetik meg itthon a modelleket és a külföldi modellkedéshez meg sajnos nem olyan egyszerű bejutni mint ahogy azt képzelik az emberek.
 
- Említsünk meg egy két fotós nevét akikkel eddig dolgoztál?
- Nánási Tamás, Kulcsár Dávid, Károly Szultán Cser, Korcsog Zoltán, Valenti Sándor, Gaál Attila, Szalai János, Pánczél Péter, Veszelovszky Zsolt, Kovács Géza , Mátrai Szilard és még sokan mások.
 
- Eddig nem igazán beszéltünk az eddig elért eredményeidről...
- Sikereim-voltam a  Blikkben ,valamint voltam 2015 címlaplánya a Wild magazinban. Valamint részt vettem  naptárfotózáson 2016-ban. Szeretném ha megismerne sok ember, szeretnék  bekerülni kicsit a reflektorfénybe.
 
- Sok csinos modell a munkájára összpontosít és nem találja a nagy Ő-t. Számodra milyen álmaid férfija?
- Nincs olyan, nem álmodozom.
 


- Magas, szőke kék szemű sportos.?
- Szeretem ha magas. Sportosnak muszáj lenni mivel én is sportolok. Azon belül a lénye a fontos.
 
- Említetted hogy sportolsz elárulod mit?
- Fitnesz.

- Hivatalos versenyeken is szerepelsz?
- Azt nem csinálom mert arra rengeteg idő kellene .
 
Kérdések és gondolom válaszok is volnának csak hát mint minden ez a riport is véget ért.  Készülőben van egy 2017-es naptár amelyben a főszerepben Betty Pánni- aktjai lsznek.
 
Köszönöm válaszokat, Telek Lajos
 
Fotók : Betty Pánni- fotóalbumából valók
 
 
 

The index.php: SIZE[b]: 26,710 MODIFIED: 2019.01.09 23:30:08.MD5: c4503a129be13fa5e595fa996dd7d9bd STATUS: FALSE  This window is : x