Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  17-04-03   4,194  
0
- Indultál már korábban szépségversenyen?
- Igen, részt vettem egy "Miss Summer" versenyen 2015-ben, ahol 1. helyezést értem el.  


 

 
-  Eddig milyen élményekkel gazdagodtál a Felvidék Szépe során?
-  A fotózások és videóforgatások során nagyon sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Részt vettem táborokban, ahol elsajátítottam a komunikáció és a járás alapszabályait.
 
- Ha nem szépségiparban tevékenykedsz, akkor mivel telnek napjaid?
- Jelenleg egy német nyelvű Pénzügyi Kereskedelmi középiskolának a tanulója vagyok. Szeretek táncolni, valamint sportolással töltöm szabadnapjaim. Hétvégente egy gyönyörű kastélyban dolgozom nem messze a szülővárosomtól, (Béla) ahol nagyon jól érzem magam és ott egyben tudom hasznosítani a német nyelvtudásom. Mennyire támogat a környezeted a szépségverseny során? Kezdetektől fogva támogatnak és bíztatnak engem. Nagyon büszke rám a családom, hogy ilyen fiatalon képes voltam megmérettetni magam.
 
- Hogyan készülsz a versenyre?
- Heti 3 alkalommal edzem, melyben segítségemre van a személyi edzöm is, és teljes mértékben odafigyelek az egészséges étrendre. Nyáron eljutottam egy szépségtáborba, amelyet Barthalos Andrea a Felvidék Szépe 2015 szépségverseny I. udvariholgye, Miss Grand International 2015 verseny résztvevöje szervezett. Nagyon sok dolgot megtanított, részben a járást, a színpadi mozgást és a megnyilvánulást. Idén júliusban újra megszervezik ezt a szépségtábort immáron 3. alkalommal, ahol minden magát kipróbálni akaró egyén el tudja saj&aac ute;títani a versenyre való felkészülés alappiléreit. Buzdítok mindenkit, bátran jelentkezzen!
 
 


 

 
- Hol tudnád magad elképzelni 10 év múlva?
-Nehéz ennyire messzi távlatokba gondolkodni, de el tudom magam képzelni fotómodelként akár külföldön is, karrierista múlttal egybekötve, amiből következne egy saját vállalkozás a szépségiparban.
 
- Milyen eredményre számitasz majd a döntöben, szerinted ki fejére kerül majd a korona, te hogyan láttod ezt?
- Erre a versenyre sok szép lány jelentkezett, mindenkinek van esélye a koronára, de én nyerni jöttem, és példát mutatni a korabeli lányoknak, hogy ilyen fiatalon is lehet sikereket elérni!
 
- Tavaly az indulók között volt egy hölgy aki jótékonysági koncert szervezője volt, úgy tudom Te is tervezel itt párkányban a helyi kulturhazban egy jótékonysági koncertet,?
- Igen, ez egy jótékonysági est lesz, amely május 6-án kerül megrendezésre a párkányi kultúrházban. Ezzel valójában szeretnénk megőrizni a hagyományainkat, ami nagyon fontos számomra, hisz tükrözi a gyerekkorom, mivel azóta tanulom a néptáncot. A befolyt összeg a párkányi speciális alapiskolának lesz átadva olyan gyerekeknek, akik sokkal több törődést, energiát igényelnek. Belegondolni is nehéz, milyen tolószékben közlekedni egy tanteremben, valamint mások segítségére várni szüntelenül...Ezért nagy segít ség lenne egy járókeret, amivel még mobilisabbá tehetnék a gyermekek életét. Továbbá fontos lenne számukra kialakítani egy fejlesztöterem kialakítása is, ahol otthonosabbá tudnák tenni amúgy is nehéz életüket.
 
- Mit gondolsz városodról mit mutatnál meg belőle a turistáknak ?
- Párkány egy szép város, ahol nyáron nagyon sok turista megfordul több országból is. A látogatók évröl évre visszatérnek a Thermal fürdő jótékony hatása miatt. Több medence áll rendelkezésükre, vizisportokat próbálhatnak, csúzdázhatnak többféle csúzdán is. A városból gyönyürű kilátás van az Esztergom-i bazilikára is.
 
- Mi az ami hiányzik a városból ?.....
- Több kultúrprogram, ami jobban összehozza a fiatalságot.
 Köszönöm a beszélgettést Telek Lajos
 
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,750 MODIFIED: 2019.02.16 18:57:17.MD5: 098e109679aaf1306302605624ab70f1 STATUS: OK  This window is : x