Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  17-05-14   2,093  
0
... a két dolog valahogy nem igazán fér össze. Míg másutt arra törekednek, hogy városuk tiszta és szép legyen, addig a mi városvezetőnk azt sem bánná ha egy szemétégetővel gyarapodnánk. A párkányiak azonban más véleményen vannak és nyilvánosan tiltakoznak a tervezett szemétégető ellen.  

 
A párkányi városháza előtt összegyűlt tömeg a tervezett hulladék-feldolgozó üzem megépítése ellen tüntetett csütörtökön. A testület végül elutasította az gyár létesítésének tervét. Egy biztos - Párkányt  a turizmus élteti és ha  megépítenék a hulladékégetőt, elveszne a varázs, ami a turistákat vonza és amelyet sok év eröfeszítései teremtettek meg.

Égetö helyett inkább a turizmusra kellene összpontosítania a városvezetőnek hiszen ezen a téren színvonalas projektekkel sokkal nagyobb beruházásokat lehetne megvalósítani. Ez a véleménye a helyi állapotokat jól ismerö Peter Wolf külföldi újságíró-nak is.

A helyiek véleménye egyértelmű - ha az új polgármester nem akar a város érdekében dolgozni, mondjon le. Ing. Szabó Eugen 2014-ben ült be a polgármesteri székbe, minden amit a város elért, elődjét - a két évtizedig regnáló - Oravec Jánost dícséri. A fotókat látva úgy néz ki hogy a párkányiaknak máris elegük van Ing. Szabóból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,772 MODIFIED: 2019.03.18 22:36:08.MD5: 9143bc7787c4aadb915f47aa819d5381 STATUS: FALSE  This window is : x