Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  17-09-23   1,561  
0
Ez a mottója  és motorja  Kárpát–medence egyik legnézettebb mulatós showjának, amelyet a FELVIDÉKI MULATÓS SHOW-ként ismernek a Muzsika tv nézői. Jelen lehettünk a III. sorozat tv felvételén, amit ezúton szeretnénk megköszöni Sukola Tamás műsorvezetonek és Szőllősy Sanci producernek. Az új sorozatrban is fantasztikus előadóművészeket mutatnak be a közönségnek. A felvett műsor egész ősszel  szórakoztatja a tévénézőket és remélhetőleg sok kellemes, felejthettetlen perceket szerez a közönségnek.  

Egy biztos - ha nem lettem volna jelen, akkor nem ismerhettem volna meg azokat a kedves előadókat, akik aznap vettek részt a forgatáson. Ők azok, akkikről az elkovetkező időszakban még biztosan hallani fogunk és akik dalait dúdolni fogjuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 
 
A felvételkor kevés idő mardt arra, hogy részletesen elbeszélgessek  a Felvidéki Mulatós Show megálmodójával - Szőllősy Sancival, vagyis  Felvidéki Mulatós Sacival.
- Szeretném megköszönni mindazok bizalmát, akik hétről hétre minket választanak és velünk mulatnak a Muzsika TV képernyői előtt. Mint ahogy azt tapasztalhatták a nézők, a Felvidéki Mulatós Show teret ad azoknak a tehetséges előadóművészeknek, akik valóban a képernyőre termettek. Azt tudni kell, hogy sosem egyedül döntök arról, ki kerülhet a műsorban képernyőre, hanem egy háromtagú csapat adja meg a show irányvonalat, hogy a lehető legsikeresebbek lehessünk. Sikerek és szép pillanatok kísérik műsorunkat.  
Sokáig lehetne  firtatni  azt,  hogyan születtet meg ez a műsor. A Szöllősy család hosszú  évek  ótta szórakozttatja zenéjével a nagyérdemű közönséget.
Nagy megtiszteltetés számomra a Muzsika TV bizalma, hogy producere lehetek egy műsornak, melynek hála az előadók produkciója  milliókhoz juthat el!

- Kíváncsi riporter ként természettesen arra is választ szeretnék kapni, hogy kik  a műsor eddigi legnagyobb felfedezettjei?  
- Mint említtetem ez egy a Kárpát-medencét  átívelő  műsor.   A műsorban fellép  Korcsek Sanyi,  Szenzi Vili, a párkányi Mikle Peti, de vendégek is fellépnek a müsorban mint például  Szigeti Ferenc, Poóor Péter, Rulett es Didi, vagy Ács Józsi és zenekara, akik Romániából érkeztek a felvéttelekre és sok esküvőn bálon és koncerten játszottak már.

A felvétel folyamán segitségemre volt Sukola Tamás, aki bemuttata  az előadókat, akik jelen  voltak a felvéttel során.
Megismerhettem Nagyfödémes szülöttjét – Sissit,  akit mára már egész Kárpát-medence ismer.  De tehetségből volt itt bőven és hallhattam például  Csimszi Rudit és Mónikát, vagy a  show Vörös csillagát - Vivient, de megemlíthettem  az újonnan feltűnő tehetségeket - Judithot,  Gyurász Ildikót, Gitust, Sóki Csillát, Benyó Erikát.

Nagyon jó hangulat volt a felvételkor. Az egész egy varázslatos  produkció volt ahol Sukola Tamás is dalra fakadt és három dalával ő is hozzájárult, hogy ez a nap  fellejthetetlen élmeny maradjon számomra. Bepillantást nyerhettem abba, milyen fárasztó feladat elkészíteni egy produkciót, amelyet hétről hétre a Muzsika Tv nézői Felvidéki Mulatós Show  név allatt nézhetnek majd.
 
A  képernyőkön keresztül olyan helyekre is eljut ez a szórakoztató műsor, ahol ezidáig nem mutatkozott még felvidéki énekes.

Bízom benne, hogy sok kellemes percet szereznek azoknak, akik figyelemmel kisérik  a Muzsika TV műsorait  és azzoknak is akik ellátogatnak valamelyik fellépesükre. A közeljövőben önnáló interjúkat készítek majd az indulókkal.

Még egyszer hállas köszönet Felvidéki Mulatós Sacinak, hogy részese lehettem a produkciónak és fantasztikus előadókat ismerhettem meg!
 
Telek Lajos 
 
 
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,772 MODIFIED: 2019.03.18 22:36:08.MD5: 9143bc7787c4aadb915f47aa819d5381 STATUS: FALSE  This window is : x