Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  17-10-08   833  
0
Budapesten az idén már 12 alkalommal kerül megrendezésre a  Music Expo
Minden eddiginél erősebb koncertfelhozatallal készülnek a szervezők a Budapest Music Expóra. A rendezvény 3 napja alatt lényegében egy fesztiválnyi zenekar fellép, ráadásul a nyári nagy bulik húzónevei. Színpadon láthatjuk többek közt a Brains-t, a Hiperkarmát, az Anna and the Barbies-t, a Magashegyi Undergroundot és a Leander Kills-t. Az expo minden programja ingyenesen látogatható.  


 


A kiállításnak a kezdetek óta szerves része a rengeteg hangszerbemutató és koncert. Idén hat színpadon váltják egymást a zenekarok, így elmondható, hogy koncertfelhozatalban a mostani expo lesz a legerősebb. Fellép többek közt a Brains, a Hiperkarma, az Anna and the Barbies, a Magashegyi Underground, a Leander Kills, a Group n Swing, a Kállay Sauders Band, a Cloud 9+, a Colorstar, Roy és Ádám Trió, a Belmondo, Petruska, a Baron Mantis és a Maxisun. Idén először lesz külön közös folk és jazz színpad, ahol a két stílus feltörekvőben lévő tehetségei muzsikálnak.
 
Itt rendezik az Öröm a Zene országos tehetségkutató döntőjét is, ahová a több mint 20 zenekar közé a Felvideket a  farnadi Estendøn  zenekar képviseli majd  a zenekar   kkeznek ét  éve alakult Farnadon .A zenekar tagjai igyekeznek  a külömböző  zenei világukat egyé szőni  zenei stilusukat nehéz behattárolni .Zenéjükben megtalálhatók a népi hagyományok ,de más stilus jegyek is megtalálhatók mint például a funk, de rockos elemek is ,izelitőnek itt látható a zenekar videója .
A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek az elektronikus zenére is. A kiállításon nemcsak rengeteg dj-eszközt lehet tesztelni, de 3 napon át egy dj-találkozónak is otthont ad az idei  rendezvény.
Mint mindig, most is ingyenesen lesz látogatható minden program. Érdemes már most megjegyezni  és beirni a naptárba: október 6-7-8. Budapest Music Expo a Hungexpon.
 

Klippremier  - új arcok új hangok
 
Lingura Diána - A mese rólad szól - Roma Tehetségtábor 2017 Peter Bence
Ham Ko Ham – Ellopták a biciklim Bohemian Betyars - Csavargó
Mit ér a  zene ha innét van a szomszédból? Párkányi zenekar - Vidéki Mulató - Magyar Pálinka Sóki Csilla - Ma éjjel
Ricsárdgír - Éndalom Horváth Tamás - Tiszánál
HIRO - PÁRIZS Bagossy Brothers Company - Van ez a hely
Zuboly - Madárka RockMilady - Sziklákat görgetek (I'm rolling rocks)
 
Simonffy Péter - Búcsúdal  


 
Világsztár Érsekújvárban !

 


Ezt is megéltük hogy egy olyan világsztár mint a SHAKATAK ad koncertet városunkban. A funky szerelmesei biztosan nem csalódnak, hiszen valódi zenei élményben lesz részük. Már az elő zenekar is ígér valami meglepetést. Ott lesz a szlovák  csalogánylány Anita Soul is. A Popturmixot az a megtiszteltetés érte hogy ott leszünk a rendezvényen köszönet érte a rendezőknek!
 
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,772 MODIFIED: 2019.03.18 22:36:08.MD5: 9143bc7787c4aadb915f47aa819d5381 STATUS: FALSE  This window is : x