Úvod / Nyitóoldal
   
 
Miskó Hátas Anna  17-11-02   710  
0
A Pázmány Péter Gimnázium, a Czuczor Gergely Alapiskola, a Közös Igazgatású Jedlik Ányos Elektrotechnikai Szakközépiskola és Kereskedelmi Akadémia, az Építészeti Szakközépiskola és az Érsekújvári Magyar Tanulóifjúságért Alapítvány szervezésében az idén is sor kerül díjkiosztó ünnepségre.  


A gimnazisták közül a következő diákokat javasolták díjazásra:Molnár Géza

Nincs diák, tanár, aki ne ismerné őt. Az iskolánk technikai felszereltségének, csengetési rendszerének alapos ismerője. Róla elmondható, él-hal az iskoláért, nem a második, de az első otthona. Sokszor láttuk és láthatjuk őt az iskolai szünetek alatt is az intézményünk falai között. Az informatika versenyek gyakori résztvevője. A Zenit verseny webprogramozás kategóriájában minden évben a kerületi fordulón méretteti meg magát, a második évfolyamban a 2. helyet szerezte meg. Első évfolyamban a Junior Internet versenyen az országos fordulón az Országok és fővárosaik projektjével dékáni díjban részesült. Az idei tanévben társával az Amavet Tudomány és Technika Fesztiválon (Festival vedy a techniky) a RingSYS csengetési rendszerrel bejutottak az országos döntőbe.
 
Földy Dóra Rebeka

Dóra a sportvetélkedők aktív résztvevője. Ha egészsége engedte a futóversenyeken mindig jelen volt. E mellett a Tompa Mihály Vers- és Prózamondó Versenyen is megmérette magát. A kerületi fordulóban is megállta a helyét. A végzős diákok közül Dóry beszéli legjobban a szlovák nyelvet, melyről tavaly győződhettünk meg. A Poznaj slovenskú reč – Ismerd meg a szlovák nyelvet vetélkedő kerületi fordulójában elért 2. hellyel harcolta ki az országos fordulóban való részvételét, ahol a 6. helyen végzett.
 
 
Andrejka Erika

Erika 4 éves korában már olvasott. Nagyon széles látókörű diák. Három évig volt iskolánk házi fényképésze. Nem volt iskolai rendezvény, verseny ahol ne tűnt volna fel a gépével. E mellett a Vámbéry Ármin Nyelvi Vetélkedő sikeres résztvevője volt. A Spanyol Olimpia kerületi fordulójának 4. helyezettje. Nagy álma, hogy orvos legyen.
 

 


Dobrovodszky Mária

Marika sokoldalúságával tűnik ki diáktársai közül. Vasból van, szoktuk hallani az osztálytársaitól. A futóversenyek rendszeres résztvevője, amitől a fájó térde sem tudta soha eltéríteni. Tájfutásban járási 1. helyezett volt. A Jedlik Ányos Vetélkedőn két éve csapatával a 2. helyen végzett. Nagy álma, hogy orvos legyen. A Biológia és Kémia Olimpiától az sem rettentette el, hogy a verseny szlovák nyelven folyik. Ennek ellenére a kerületi fordulók sikeres megoldója. Az Erasmus+ projektünk aktív résztvevője volt. Szabadidejében zongorázik, a tardoskeddi templomban 6 éve kántorkodik.
 
Varga Dóra

Dóra a kémia megszállottja. A Kémiai Olimpia kerületi fordulójának rendszeres résztvevője, a szlovák nyelvű feladatok ellenére a kerületi fordulók sikeres megoldója. Két évvel a Jedlik Ányos Vetélkedőn második helyet elért csapat oszlopos tagja volt. Irinyi János életéről szóló prezentációjával kivívta a zsűri dicséretét. A tavaly lezárult Erasmus+ aktív résztvevője. Szabad idejében citerázik, 10 éve a szímői Rozmaringág citera együttes aktív tagja. Citerázását sokszor hallhattuk mi is. Iskolánk kulturális rendezvényeink, általunk szervezett versenyek megnyitóin játszott rendszeresen. A diáktanács aktív tagja.
 
 
 
 
 

The index.php: SIZE[b]: 21,984 MODIFIED: 2018.12.18 22:32:46.MD5: b143e15143a2368194f54e63962f53f1 STATUS: OK