Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  18-03-14   1,182  
0
- Hogyan kezdődött a fitness iránti vonzalmad?
-Világ életemben szerettem mozogni . Egyszerűen muszáj volt lekötni az energiámat valamivel ,olyan dolgot szerettem volna ami hasznos és hosszú távon az életem része lehet. 16 évesen voltam először edzoteremben és már akkor éreztem , hogy ez több lesz , mint egy kósza hóbort.  
- Mi a titkod, motivációd?
- Nincs titkom. Nekem is vannak rossz napjaim, mikor semmihez nincs kedvem. Ilyenkor viszont szembesítem magam azzal, hogy egy pillanatnyi állapot miatt nem vehetem fél vállról azt, amiért már ennyi mindent megtettem. Tehát saját magam motiválom . Az edzés utáni relaxációt legalább olyan fontosnak tartom , mint egy kiadós edzést . Erre az egyik legjobb mód a szaunázás. A szauna pozitív hatásai: A méregtelenítésnek köszönhetően a bőr is tisztul, illetve a szaunázás szabályait betartva tehát a meleg után a langyos, hideg vízzel történő zuhanyzás még jobban élénkíti a vérkeringést. Ennek a kettőssége a narancsbőr elleni harcban is tökéletesen...

- Mi volt az eddigi legnagyobb teljesítményed, amire nagyon büszke vagy?
- Több is van . Viszont mikor 2015-ben nem tudtam kijutni az Arnold Classicra és összetörten otthon ültem , az edzom Berkes László megosztott egy képet , amin egy hatalmas plakát előtt áll a színpadon az egyik versenyzőjével, amin en voltam - sajnos nem lehettem kint, de ez számomra sokat jelentett hogy egy ekkora rendezvényen kikerültem.

- Milyen kérdésekkel szoktak téged bombázni a rajongók illetve a fogyni vágyó hölgyek?
- Titkot keresi: hogy lehet fogyni , izmosodni, formálódni minél gyorsabban . A válaszom: életmódváltás , csinálni és nem feladni..Az eredmény garantált. -Számomra nagyon fontos hogy a karrierem terén kiteljesedjek. Jelenleg marketing szakon tanulok és persze a fitnesz mindig az életem része lesz. Magánélet terén , ha találok egy erre alkalmas férfit ,később szeretnék családot, de ez még várhat magára .

- A lányok általában szeretnek sütni/főzni. Ez rád mennyire jellemző?
-Imadok a konyhában tevékenykedni , ez nekem kikapcsolódás . Így versenydieta idején messze elkerülöm - mar ami a gasztronómiai felfedezés részét illeti- természetesen ilyenkor is magamra főzök , de ez nem jelent kihívást.

- És mit mondasz akkor , ha nem jönnek az eredmények?
- Volt már olyan is , persze. Az életem része a versenyzés , de nem az életem függ tőle . Ezt fontos tudatosítani magunkban, így nem érhet akkora csalódás .
- Mennyi idő és munka kell ahhoz hogy a tiédhez hasonló formát építsen egy nő?
- Ez több tényezős dolog. En lassan több , mint tíz éve csinálom , de persze nem kell ennyi idő hozza . Megfelelő elszántsággal és kitartással nagyon hamar látható eredményt lehet elérni .

- Milyen ma a női testépítés helyzete?
- Nagyon felkapott manapság és ennek csak örülni tudok , hiszen ez azt jelenti , hogy egyre tőbb nő számára kerül közelebb a mozgás és a tudatos táplálkozás .

- Népszerű sport e Magyarországon?
- Talán Európában hazánkban az egyik legnépszerűbb. Meghozza rengeteg tehetség van. Hat igen ; a magyar genetika....

Az interjút Telek Lajos készittete.
Fotók Kovács Krisztina IFBB Bikini Model Fitness modell fotóalbumából valók.

 

 
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,772 MODIFIED: 2019.03.18 22:36:08.MD5: 9143bc7787c4aadb915f47aa819d5381 STATUS: FALSE  This window is : x