Úvod / Nyitóoldal
   
 
Peternai Zsuzsa  19-03-18   820  
0
A Pázmány Péter Gimnázium büszkén jelenti be, hogy egy két lépésből álló pályázati folyamat eredményeként elnyerte a megtisztelő eTwinning Iskola 2019-2020 címet. Szlovákiában 11 iskola, a nyitrai kerületben egyedüliként vagyunk úttörők olyan területekben mint: digitális gyakorlat az oktatásban, e-biztonság gyakorlata, innovatív és kreatív folyamatok a tanításban, a pedagógusközösség folyamatos fejlődésének támogatása, tanár-diák együttműködését támogató tanulási folyamatok.  


A cím nemcsak az iskola tanárainak egyénenkénti elismerése, hanem az iskolában tevékenykedő egész eTwinning csapat sikereinek elismerése. Az idei tanévben több tanár is aktívan vesz részt az eTwinningben, Benkő Tímea a Soproni SzC Handler Nándor Szakképző Iskolája diákjaival közösen a Gondold újra a klasszikusokat! projektet valósítja meg Horváthné Gyurisán Szabinával, a magyarországi kolléganővel, Soóky Zoltán, Miskó Hátas Anna és Peternai Zsuzsa pedig a Money Matters projektben dolgoznak. Ez a projekt egyébként az iskola azonos elnevezésű Erasmus+ pályázata is, amelyben a pénz világával foglalkoznak a gimnazisták már második éve spanyol, görög, lengyel és roman társaikkal együtt.

Az eTwinning Iskola 2019-2020 cím elnyerése örömmel tölt el bennünket és arra ösztönöz, hogy a címet ezután minden évben meg is tudjuk majd védeni.

Peternai Zsuzsa, Pázmány Péter Gimnázium
 


A cukri plakát Benkő tanárnő diákjai által kreatívan feldolgozott irodalmi mű, amelyet meg is filmesítettek.
 
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,787 MODIFIED: 2019.03.31 00:07:53.MD5: a650b108a1ba92dbbd18e8f44ecd3ee4 STATUS: OK  This window is : x