Úvod / Nyitóoldal
   
 
Oto Psenak  20-03-17   164  
0
A régió legnagyobb és legjobban müködö újság-archívuma, az Arcanum Digitális Tudománytár, a korona-vírus járványra való tekintettel március 26-tól egy hónapon át ingyenes hozzáférést biztosít fondjaiba minden érdeklödö számára. A Magyarországon megjelent újságokon és folyóiratokon kívül az ADK-ban elérhetö az Új Szó, a Hét, a Prágai Magyar Hírlap, stb. teljes  archívuma.  

Tájékoztatjuk, hogy az országos járványhelyzetre való tekintettel, átérezve a közép- és felsőoktatásban, valamint a kutatásban résztvevők nehéz helyzetét, az Arcanum Adatbázis Kiadó azt a felelősségteljes döntést hozta meg, hogy március 16-tól kezdődően egy hónapra nyilvánossá teszi Magyarország legnagyobb, jelenleg közel 27 millió folyóirat és újság oldalt tartalmazó periodika adatbázisát, az Arcanum Digitális Tudománytárat. A nyilvános időszak alatt az előfizetéssel nem rendelkező felhasználók a tartalomletöltés kivételével a szolgáltatás minden funkcióját igénybe vehetik. Egyszeri regisztrációval 1-1 oldal letöltésére is lehetőség nyílik.

Ezzel a gesztussal szeretnénk erősíteni a társadalmi összefogást, megkönnyíteni az otthoni tanulást, munkavégzést, és izgalmas tartalmak hozzáférhetővé tételével elviselhetőbbé tenni a bezártságot azok számára, akiknek az elkövetkező időszakban esetleg otthon kell maradniuk.

Üdvözlettel, Biszak Sándor
ügyvezető igazgató
ARCANUM Adatbázis Kft.

 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,589 MODIFIED: 2020.04.01 23:35:43.MD5: e11ca0decc8128949810a978f47debcd STATUS: FALSE  This window is : x