Úvod / Nyitóoldal
   
 
Telek Lajos  16-05-10   3,545  
0
Sokan kérdeztétek mi alapján választom ki a címlaplány rovat vendégeit ,a válasz egyszerű, ha ránézek egy nőre legyen számomra kisugárzása adjon valami pluszt ha fotóit nézegetem és ha rákeresek valami oknál fogva érdekes is legyen nincs semmilyen más érdek számomra. Remélem mindenkinek sikerült válaszolnom . Akkor folytassuk Címlaplány rovatunkat. Mikor rá leltem fotóira tudtam, hogy nem szeretném kihagyni a címlaplány rovatomból...  


- Hogyan kezdődött a modell karriered szerepeltél divat bemutatókon esetleg szépségversenyeken vagy más rendezvényeken ?
- 15 éves koromban kaptam életem első felkérését ahol egy hotelnak fotóztuk a reklámképeit . Ezt követően nagyon sok fotozáson, divatbemutatón illetve szépségversenyen szerepeltem.

- Azt szokták mondani az igazi modellnek ezer arca van úgy vesszem észre ez teljesen igaz de meséljél egy kicsit erről hogyan kerültél kapcsolatba modellkedéssel ?
-Így van, nagyon fontos hogy egy modellnek ezer arca legyen. Szerencsére úgy érzem nekem megvan ez az adottságom. Ha visszanézem a fotózáson készült képeimet, az összes képen más arcomat látom. Minden évben Gergác Tiborral készítünk egy porfóliót Sárváron, és mi is sokszor elcsodálkozunk hogy mennyit változik az arcom évről évre és hogy mindig van valamilyen új arckifejezésem , ha lehet igy mondani. 16 éves koromtól kezdtem el szépségversenyre járni , ahol kisebb nagyobb sikereket értem el. Utána pedig már jöttek a felkérések különböző fotózásokra illetve divatbemutatókra.

- Sok idő energia kitartás kell , hogy valaki elérje azt , amit szeretne az anyagiakról meg hagy ne beszéljek ha labdába szeretnél rúgni az első egy jó portfolió sok izgalmas fotóval ami mindjárt pénzbe kerül hogy azután tudjál házalni a modell ügynökségeknél vagy tévedek ?
- Ez így igaz rengeteg pénzbe kerül egy portfolió . Viszont mint mindenhol elsőnek be le kell fektetni és csak utána lehet indítani a karriert . És azt sem garantálja azt hogy sikeres is lesz valaki. Rengeteg kitartás  kell és idő hozzá , mivel egyik napról a másikra nem lesz az ember sikeres . Én soha nem voltam lekötve modellügynökségnél. Inkább saját magam szeretném eldönteni, hogy hol, milyen fotózáson szeretnék részt venni és inkább saját magamnak keresem a lehetőségeket .

- Erotikus kisugárzásod van sok fotón - azt szokták mondani sok szép csinos modell felemészt az erotikus világ te soha nem kaptál ajánlatot, hogy ruha nélkül megmutasd meztelen testedet ?
- Voltak ilyen ajánlatok , de nem vagyok az akt képek híve. És egy szépségkirálynőhöz ez nem is méltó.

- Vannak határok amiket az ember vagy korlátok között tart vagy átlép miért van az hogy sok lány átlépi ezt a határ vonalat és olcsó pénzért áruba bocsájtja a testét ? Soha nem fordult meg a fejedben hogy egy erotikus művész fotó sorozathoz add a Testedet és lelkedet ?
- Sok lány csak a pénzt látja az egészben . Nem kitartóak és ők rögtön mindent magukénak akarnak tudni. Szerintem ez lehet a probléma azért, hogy a lányok többsége átlépi a határt . Soha nem fordult meg a fejemben hogy akt képeket készítsenek rólam . Sikeres ember szerettem volna mindig is lenni , és ehhez nem akt képekre van szükségem , és hát persze az fő célom az volt mindig hogy Szlovákiát képviselhessem egy rangos világversenyen . Amit most 2016 –ban sikerült is elérnem.

- Magyarországon nagyon sok ügynökség és sok szép csinos lány is van bizonyíték erre hogy Magyarország az Európai erotikus világ középpontja sok ügynökség Budapestre orientálódik te hogyan látod ezt ?
- Ez így van. Magyarországon nagyon sok jó modellügynökség van. Én is dolgoztam már egy-két ügynökséggel viszont nem kötöttem velük szerződést .

- Azt szokták mondani a modellek többsége ismeri egymást te hogyan vagy ezzel sok modell ismerősöd van vagy te inkább saját magad útját szeretnéd járni igy nagyon kevés barátnőd van a modell világból ?
- Nyitott és barátságos típusnak tartom magamat. Számos szépségversenyen vettem részt , ahol általában egy hetes felkészítőtábor vár a lányokra .. Ezekben a felkészítőtáborokban nagyon jó barátságok szövődnek . Én nagyon jó kapcsolatban vagyok 2 gyönyörű királynővel is. Nagy Nikoletta a Miss Universe Hungary 2015 királynőjével , illetve Kármán Dalma a Miss International Hungary 2014 és a Miss Face Of Beauty első udvarhölgye . Dalmára nagyon felnézek az okból, hogy a világversenyen sikerült gyönyörű eredményt elérnie. És nála megmutatkozik az, hogy rengeteg idő , akarat és kitartásra van szükség . Viszont végül a kitartás meghozza a siker gyümölcsét.

- Eddig nem igazán beszéltünk az eddig elért eredményeidről mit sikerült letenni eddig az asztalra? Utóbbi időben össze forrt a neved egy jótékonysági bál szervezésével mi vitt rá téged, hogy elkezd ezt abált rendezni és eddig kiket sikerült megnyerned, hogy ezt a rendezvényt támogassák ?
- Úgy gondolom , hogy 20 évesen már letettem egy két dolgot az asztalra . Már 15 éves koromtól a karrierem érdekel és teljesen más gondolkodásom van mint a mostani fiataloknak., Érettségi után komoly munkaajánlatot kaptam. Részlegvezetőként dolgozok a nagymegyeri Tesco áruházban mellette távúton végzem a főiskolát a többi nap pedig fotózásokkal, angol tanulással és edzéssel telik . Rengeteg szépségversenyen vettem részt . 2015- ben sikerült kijutnom a Happy Foto versenyre ahol 550 lányból a 2. Helyen végeztem, A Felvidék Szépe versenyen sikerült elnyernem az első udvarhölgy címet ezáltal pedig októberbe Las Vegasba repülök a Miss Grand International világversenyre.
Már kiskorom óta érdekelt az, hogy segítsek a beteg embereken, gyermekeken. 2014- ben szerveztem elsőnek egy jótékonysági koncertet Smeja Timikéért aki leukémiában szenvedett. 2015- ben megszervezésre került az 1. Jótékonysági Bál ami nagyon sikeres volt.  2016 február 13- án a 2 jótékonysági Bált szerveztem a bál bevételét 4 beteg kisgyermeknek osztom szét minden évben. Nagyon sok jó szívű ember van . Rengeteg támogatom van, sorolhatnám akár egy oldalon át. Külön köszönet az összes bálozónak mert ő nélkülük ez nem jött volna létre...

- Milyen terveid vannak meddig szeretnél még modellkedni ?
- Most a világversenyre koncentrálok. Angolt tanulok, tornázom odafigyelek az étrendemre. Szeretném méltóképpen képviselni Szlovákiát a világversenyen. És hát rengeteg felkéresem van fotózásra, illetve különböző rendezvenyekre. Ezekkel a lehetőségekkel pedig élni szeretnék és ahol tudok ott megjelenek , ezáltal is minél több embert ismerek majd meg.

- Köszönöm válaszaidat
Telek Lajos

Fotók : Nagy Viktória fotó albumából valók
 
 

The index.php: SIZE[b]: 27,772 MODIFIED: 2019.03.18 22:36:08.MD5: 9143bc7787c4aadb915f47aa819d5381 STATUS: FALSE  This window is : x